MIAQIB KITCHEN

MIAQIB KITCHEN
OPEN ORDER : WHASSAP - 0192294252 / FREE DELIVERY KLANG AREA

Monday, September 28, 2009

::di pagi raya yg hening::

::28 sept 09-11:05 mlm::
::Isnin::

::Selamat ari raya..yeay..masuk ari ni dah seminggu kita beraya..aku br nak update..td nak update kat opiz..tp bz menggiller..almaklumlah seminggu cuti..hihihi..so tanpa segan silu..aku uploadlah sebahagian pic aku di pagi raya yg meriah..hihih..btw..raya kali ni x best sikit sbb pagi raya x sempat nak bermaafan ngan bonda tersayang coz turn our house utk first ari raya so sgt bz ok..blum buat umah ter buka lg ni..haish....seperti biasa..pagi2 kami sekeluarga akn beraya di rumah dulu..then dlm tgh hari br beraya di sebelah arwah ayah..haish..lum lwt kubur ayah lg...:(..so mari ramai2 menghayati pic aku di pagi raya..

::di pagi raya pertama::


::with my sis..baju kami sama..color jer lain..hahha..smua ckp kami mcm budak2 lg::


::with my bro..terbeliak mata..hahhah::


::with my lil bro..::


::with our lovely bonda::


::ni jerlah cousin yg ader pg raya..yg lain tinggal cousin2 kechik::


::cousin2 yg kechik2..wah di sayangi ok...hahha::


::my sweetie jiha::


::kami mmg suka possing mcm ni..::


::with mamachik::


::us::

hihihi..mesti korang menyampah sbb aku upload pic raya bnyak sgt kan..hahhaha..alala bkn slalo lg pun ngah rajin nie..tu pun aku dah nak rajin upload pic raya kedua..ketiga dan seterusnya..tp takut korang kata aku ratu bergambar...hhahhaha..ader aku kisah..cak2!!..hahhaha..marah azwan ali kang..so utk tatapan korang tgoklah family ku yg x seberapa ni...weeeeeeeeeeeee....segan tetiba...k lah dah ngantuk..daaaaaaaaa!!::

Thursday, September 17, 2009

::raya mood::

::17 sept 09-2:15 ptg::
::khamis::

::Hari ni rasa malas sgt kat opiz..biasalahh kan dah mood nak cuti..haish..busan nyer....ngantuk pun ader..sambil2 tu aku creat something utk tatapan blogger ku..x lah havoc mana juz simple..nak abis dah kan bln ramadhan..rasa kejap jer..sayu nak tinggalkan bln ni..ntah thn dpn merasa lg ke x..kepada clikcs2 ku yg di sayangi..aku nak minta maaf atas segala terkasar bahasa ketika aku menulis...maaf zahir batin..uwaaaa..mlm sok mydear nak balik kg dah..haish..so aku selitkan bingkisan dr aku n mydear utk tatapan korang smua ok..nak bebel lagi tp mata sayu plak..almaklumlah kat luar hujan..so Selamat Hari Raya ...

::selamat hari raya...muaah..::

p/s : terimalah binkisan dr ku nasya naim & syarafi sulaiman....selamat ari raya::

Tuesday, September 15, 2009

::luvely info::

::15 sept 09-2:45pm::
::selasa::

::Lambatnyer masa berlalu..kalau leh nak ke thn dpn terus..hahahha..merepek2..aku masih dlm pencarian ok..biarlah korang bosan nak baca..sblm aku selitkan entry raya yg duk brapa ari lagi..(uwaaaa mydear nak balik ganu dah)..so better aku teruska misi aku mencari segala khazanah persediaan kawen aku yg akn tiba..(next year..terlalu awl ker aku buat entry ni?..hahaha)..sgt berterima kasih kepada clikc2 blogger ku yg sudi kongsi idea n nasihat..aku sgt menghargainya ok!!yeay!!..hahah..btw..dlm misi aku mencari kali ni..seorg blogger yg chantek rupawan(ewah)..pn diah telah meletakkan segala quatation utk mekap ok..wah sgt beruntung ader clikc2 blog yg budiman..so sesiapa yg misi dan visi lebih kurang aku..sila lihat di sini ok..pn diah yg chantek...so anda smua akn dapat apa yg aku cr selama ni..thnkz diah!!...ni wajah pn diah di hari bahagia beliau..sorry diah..i grab dr ur blog..sumber inspirasi..yeay!!


::nikah..di mekap oleh suzie::

::chantekkan pn diah kita::

::sanding oleh saidatunissa::

::berseri..n yg penting mekap bersih ok::

::mlm sanding oleh sue chantek::

::hasilnye...pn diah sgt berseri..::

so thnkz to all my blogger..misi mencari masih di teruskan..untill dpt kata sepakat..btw info2 bergini sgt berguna utk sy..hihi

p/s::sorry pn diah amik tanpa kebenaran...luv it!!::

Monday, September 14, 2009

::still find the best mekap..::

::14 sept 09-10:6 pagi::
::isnin::

::Haish pagi yg indah n ngantuk...zzzzzzzzzzzzzzzzzz....hahha...ngantuk sei..ok2 ni bukan entry yg aku nak tulis kali ni..anyway aku masih cr lagi mekap yg sesuai ngan harga..haish..mana nak dpt ni..last friday g berbuka ngan my gurlfrens..lala n ila..sorry no pic..hahah..hp x canggih..tunggulah khamis ni..nak beli henpon br..huhuhu...amik gambar puas2..k berbalik pada tujuan asal...masa lepak ngan diorg..aku kena bebel..dah mula tau aku ni cr siapa yg nak mekap n everything..so permullan dr segala keje kawen..aku mula dgn mekap dulu..aku sgt suka mekap siti nurhaliza..bersih sgt..kepada bkn peminat siti aku minta maaf..aku cuma suka jer..hihi..setiap mekap yg ader kat muka dia sgt bersih ok..yg aku tahu..nurul shukor mekap artis beliau..aku juz nak share ngan korang erk..n sesiapa yg leh mekap mcm ni plzz suggest kat aku...hihi...

::chantek kan..haish..persis mcm aku x??..hahhaha::

::wajah beliau masa pakai tudung..mekap x over kan..nice jer..::

::chantek sgt kan..::

::chomelkan beliau masa nikah..::

masa aku ngah google pic ct ni aku jumpa lmn web ni... www.panduanpengantin.com ...cuba lah jenguk2..n td aku ader gak buka nurul shukor nyer web.. kalau korang berminat ngan mekap beliau..leh contact..hihi..::

Sunday, September 6, 2009

::make up..plzzzzzzzzzz..hihi::

::06 sept 09-2.30 ptg::
::ahad::

::Permulaan bln september...yg au perlu sedar aku dah kena mula survey very detail bout my wedding..entry kali ni aku juz nak fokus pada make up..haruslah kan..sbb aku nak yg terbaik masa hari bersejarah aku..dah bnyak blog aku searching namun xder pun yg aku berkenan dr segi solekan masa hari bersejarah..tp...masa aku masih mencari aku terjumpa gambar ni..sgt chantek ok..really..n mmg aku nak sgt k..x tahu nak ckp apa tp aku suka sgt..jap aku upload pic ni k..

::bersih je kan make up ni::


::sari yanti..chantekkan beliau..::

so aku dah mmg die hard ngan mekap mcm ni..aku cr siapa yg tukang make up ni..cr punyer cr..Tiar Zainal k..apa lagi add kat facebook..hope my coming wedding akn pakai khidmat beliau..n harga yg dah d survey pun agak reasonable lah..hihih mydear plzzzzzzzzz i want like this..can we spend more for this?hihih..wink!!btw salah sorang my senior pun pakai khidmat Tiar Zainal ni ok..jap aku upload pic..

::anil pinjam gambar..chantekkan anil masa ni..fokus mekap ok?hhihih::

tp aku masih survey lagi..but rite now this is my best choice..tunggu hari utk discussion..dreaming....plzz come true..::

p/s:anil grab pic dr u..hihih..


♥ TRULY FROM DIARY ♥

DeAr DiArY nAsYraH nAiM

Like us on Facebook




Popular Posts