My Instagram

Monday, September 14, 2009

::still find the best mekap..::

::14 sept 09-10:6 pagi::
::isnin::

::Haish pagi yg indah n ngantuk...zzzzzzzzzzzzzzzzzz....hahha...ngantuk sei..ok2 ni bukan entry yg aku nak tulis kali ni..anyway aku masih cr lagi mekap yg sesuai ngan harga..haish..mana nak dpt ni..last friday g berbuka ngan my gurlfrens..lala n ila..sorry no pic..hahah..hp x canggih..tunggulah khamis ni..nak beli henpon br..huhuhu...amik gambar puas2..k berbalik pada tujuan asal...masa lepak ngan diorg..aku kena bebel..dah mula tau aku ni cr siapa yg nak mekap n everything..so permullan dr segala keje kawen..aku mula dgn mekap dulu..aku sgt suka mekap siti nurhaliza..bersih sgt..kepada bkn peminat siti aku minta maaf..aku cuma suka jer..hihi..setiap mekap yg ader kat muka dia sgt bersih ok..yg aku tahu..nurul shukor mekap artis beliau..aku juz nak share ngan korang erk..n sesiapa yg leh mekap mcm ni plzz suggest kat aku...hihi...

::chantek kan..haish..persis mcm aku x??..hahhaha::

::wajah beliau masa pakai tudung..mekap x over kan..nice jer..::

::chantek sgt kan..::

::chomelkan beliau masa nikah..::

masa aku ngah google pic ct ni aku jumpa lmn web ni... www.panduanpengantin.com ...cuba lah jenguk2..n td aku ader gak buka nurul shukor nyer web.. kalau korang berminat ngan mekap beliau..leh contact..hihi..::

7 comments:

  1. hye babe,still find mekap for ur wedding ke? ;p aku nie ko x nk lak pelawa utk mekap ko kawin nnti.. kalu aku mekap ko sure nurol syukor nye mekap pun kalah nnti..hehehehe.. pe2 pun asalkan ko hepy always k..

    ReplyDelete
  2. nurul shukor mmg mmg cantik. ari tu masa nurul kawin dah siap contact nurul utk dptkan khidmat dia. tp mak aiii sekali make up mkn ribu2. try nak amik saidatulnisa kakak kepada ella. itu murah sikit. rm950 sekali make up tak silap. tp jadual dia sgt padat. kak sai nie make up pun lawa gak tau syanaim.

    last2 nurul dpt kan fifi omar saja. fifi omar nie selalu make up utk drama2 ke filem. nama kurang popular tp di kalangan make up artis ramai org kenal dia.

    selain tu nurul suggestkan syanaim trs finf mcm tiar ke sue cantik ke. ooo tiar make up mmg cantik. cuba tgk contoh kwn bloggers nurul yg bernama anil dia menggunakan khidmat tiar.

    ps : nurul suggestkan amik mak yah atau lelaki. sbb mereka make up mmg cantik sgt.

    ReplyDelete
  3. ::tu lah nurul..thnkz tau..dlm hati berkenan ngan tiar..coz y..ramai suggest mcm nurul..cr nyah @lelaki..sbb diorg tahu nak nilai..haish pening2 ni..lps raya nake kena buat smua budget..anyway thnkz nurul..anil tu my senior..dia mmg jd rujukan setakat ni..hahahha..any blog sugesstion nurul..

    p/s:btw mcm mana kandungan?ok::

    ReplyDelete
  4. sya...hurm...baiklah awak book segera mna2 yg bekenan di hati..krg diorg ni dah full book...

    yg mekap ct mse kahwin tu bkn nurul...boleh x?kecik ati member tu...tiar kate dia byr RM15k for mekap artis dr indon..nama dia mia tak silap...tp flawless habess muka ct mse tu...

    ReplyDelete
  5. ::now wonder nampak chantek..baik anil..akn di booking si tiar tu..menurt perintah..hahahhaha::

    ReplyDelete
  6. syanaim dulu dak graphic ke mcm anil? awat tak penah nmpk kat uitm dulu? nurul dulu pun kat uitm. tp dr diploma sampai degree kat shah alam.

    ReplyDelete
  7. ::i junior anil masa kat perak..dip..anil dulu amik fine art..i x smbg degree..::

    ReplyDelete

::come to comment my blog::