::make up..plzzzzzzzzzz..hihi::

::06 sept 09-2.30 ptg::
::ahad::

::Permulaan bln september...yg au perlu sedar aku dah kena mula survey very detail bout my wedding..entry kali ni aku juz nak fokus pada make up..haruslah kan..sbb aku nak yg terbaik masa hari bersejarah aku..dah bnyak blog aku searching namun xder pun yg aku berkenan dr segi solekan masa hari bersejarah..tp...masa aku masih mencari aku terjumpa gambar ni..sgt chantek ok..really..n mmg aku nak sgt k..x tahu nak ckp apa tp aku suka sgt..jap aku upload pic ni k..

::bersih je kan make up ni::


::sari yanti..chantekkan beliau..::

so aku dah mmg die hard ngan mekap mcm ni..aku cr siapa yg tukang make up ni..cr punyer cr..Tiar Zainal k..apa lagi add kat facebook..hope my coming wedding akn pakai khidmat beliau..n harga yg dah d survey pun agak reasonable lah..hihih mydear plzzzzzzzzz i want like this..can we spend more for this?hihih..wink!!btw salah sorang my senior pun pakai khidmat Tiar Zainal ni ok..jap aku upload pic..

::anil pinjam gambar..chantekkan anil masa ni..fokus mekap ok?hhihih::

tp aku masih survey lagi..but rite now this is my best choice..tunggu hari utk discussion..dreaming....plzz come true..::

p/s:anil grab pic dr u..hihih..


Comments

  1. lawa kan tiar make up, anil look so gorgeous.. :)

    ReplyDelete
  2. ::tu lah babe..once of my cliks kawen bln 10 ni pakai Tiar gak..wah sgt teruja..::

    ReplyDelete
  3. awak kulit cantik mekap sape2 pun sure cantik tp Tiar Zainal ni mmg superb!

    ReplyDelete
  4. ::hurmm tula dialicious..ngah pujuk my fiance..dia kata agak membazir..uwaaaaa..but i want it!!::

    ReplyDelete
  5. nice make up die babe... don't worry babe x lama g dream come true ur life babe...insyaallah..

    ReplyDelete
  6. bile nk kawen nie?tiar mmg meletop.housemate aku py membe.

    ReplyDelete
  7. ::ejan..bln lima..huhu..leh lah minta discaunt..hiihi::

    ReplyDelete
  8. eh..x pasan...tiar mmg worth it..tp bia cpt2..tkot dah full..my fren nk book pon x dapek dah...

    pujoklah ur fiance...kalau dia x mo..u just go for it lah...hoo...mekap sgt pnting sbb kita yg org nk tgk kan...

    abes kahwen puloh2 ribu..tp syg kalau x spend utk mekap yg btol2..n satu lg...x terasa sgt sbb kita akan byr deposit half masa book..jd mse wed..byr separoh je...smpn duit setiap bln..msuk tbung mekap..u nyer wed bln 5 kan..haa...sgt lah boleh

    ReplyDelete
  9. ::kena menabung dr skrang...nanti i booking k..akn ku pujuk gak my fiance!!yeay!!::

    ReplyDelete

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts