Dreaming with a broken heart - John Mayer

:: 13 June 2013 - 9:45pagi ::
:: Khamis ::

:: Pagi-pagi buka facebook adik aku a.k.a angah @ zeranaim tag status ni :


Memula aku tak faham sangat..aku ingat adik aku tu saja jer tag aku nak bagi tahu aktiviti dia kat opis..yer rr lately ni kat opis rajin nooo adik aku tu join aktiviti kesenian..so aku macam ignore lah..tapi bila belek status tu ada videoclip!Eh macam kenal yang cover lagu Dreaming with a broken heart - John Mayer ni..so apa lagi aku on pc..nak tgok kat blackberry tak puas..belek punya belek muka adik aku yang bongsu!Erk!sejak bila plak adik aku ni berani nyanyi kat youtube ni?!huhuhu..nak komen pun tak tahu..kalau korang rajin jom support diaorang ni.. jap aku upload video diorang kat youtube...layannnnnnn..xoxo..muaaaah!



Comments

  1. babe,,adik ko yg mane satu,,yg menyanyi ke yg main gitar ke...?

    ReplyDelete
  2. :: Adik aku yang nyanyi...hihih ::

    ReplyDelete

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts