Mia Vs Mei Mei

:: 7 Jun 2013 - 4:00ptg ::
:: Jumaat ::

:: Saja nak share  My princess mia ber 'Cheongsam' masa majlis kenduri kahwin belah Terengganu...mula-mula nak pakaikan My princess mia baju kurung atau dress tapi bila pulak nak pakai baju cina ni kan..unty lala belikan kat China tu..hihih...meh cuci mata korang yang nak tido petang-petang Jumaat ni ok.. xoxo..muaaah!

:: posing tak ingat..adoiiilah ::

:: buat memek muka plak...huhuhuh ::

and last but not least!!..

tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

:: ahhahahah..sama tak?!lallalalala..::


Comments

  1. Alalalaa comel nye dia ber cheong sam :)

    ReplyDelete
  2. :: chomel mcm unty fyqa kan?hihihi..tq! ::

    ReplyDelete
  3. ehh takde la, comel macam mama dia laa :) you're welcome .

    ReplyDelete

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts