Mia with her Secret Recipes

:: 4 Mac 2013 - 11:00pagi ::
:: Isnin ::

:: I'm back!hihihi..Lama ta update..ok malas nak taip panjang-panjang..kang korang nyampah dengan susunan ayat aku yang ikut sedap jer..so meh layan gambar aku bawa My princess mia jalan-jalan sambil mengapow nenek dia Mr Dibo!hihihi..So seprti biasa kalau bonda dan adik aku a.k.a Zera Naim cuti ada jer aktiviti kami..yerlah kadang-kadang diorang ni suka  cuti hari bekerja so di sebabkan tak nak aku n My princess mia busan duk seharian di rumah..aktiviti paling senang cuci mata kat mall..cuci mata jer mampu ko!ahahhaha..Tapi aktiviti utama adalah makan dan ativeti kegemaran My princess mia gak!jom layan gambar...

:: My princess mia tengah kebosanan tunggu makanan..hihih..macam orang besar! ::

:: Haruslah ada gambar ibu kan!hihihi...eh Ibu nampak kurus..i wish!hihih ::

:: My princess mia dah tak sabar makanan nak sampai!..Dah sampai senyum lebar..::


:: All the food ::

:: Then My princess mia jumpa kawan-kawan..hihihi..senyum sampai ke telinga! ::

:: Part paling best My princess mia dapat bawa balik seorang kawan Mr.Dibo! ::

Hihihihi..ok dah habis semua gambar..maaflah kualiti gambar yang tak cantik sangat..yerlah masih tak mampu nak beli camera idaman!please make my wish come true this year!hihihih..ok lah..nanti aku rajin aku update satu hari dua entry..pray for me..hihi..xoxo..muaaaaaah::



Comments

  1. Kurus n pucat muka ibu mia..pembawakan budak la ni kann...ermmmm

    ReplyDelete
  2. :: Nampak pucat yer mul?huhuhu..ramai tegur..pembawakkan kot..::

    ReplyDelete
  3. mia dah besarr!! kejapp jee babeee

    ReplyDelete
  4. Appreciate this post. Will try it out.

    Stop by my homepage ... Cooking Simple Vegetables

    ReplyDelete

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts