HaPpYBuFdAyToMe

:: 22 Mac 2013 - 3:45 ptg ::
:: Jumaat ::

:: Nampak tajuk gedik di situ...hahhaha..Detik 10 Mac 2013 yang lalu usia aku berganjak 29 tahun..Mak ai..tak lama lagi nak masuk 30 series...Oh My!!Dah tua aku ni.Oklah citer pasal usia ni memang tak kan abis..Nanti aku buka sejarah apa yang belum di hajati sehingga umur aku 29 memang nangis lah nak baca.So aku pendekkan cerita melalui gambar-gambar ni ok.Untuk tahun ni alhamdulillah aku bersyukur masih lagi di beri peluang bersama-sama insan tersayang meraikan hari istimewa ku..Ewah ayat nak best jer...hihih..

:: Bersama My princess mia potong kek batik..homemade from  my sis Zera Naim..terharu..hihih ::
:: Thank you my lovely sis for cake and Gorgeous Handbag!Love it..Eh tak lupa gak Bonda! ::

Paling terharu bila adik bradik mydear blanja dinner bufday!Hihihihi....Kak Sya sayang korang semua!!Nampak tak gedik di situ...hihih..bukan slalo kan..Dinner di Flamming Steamboat Setapak.. Alhamdulillah rezeki bufday tahun ni...hihih..Dalam aku loya-loya tu banyak gak aku hirup kuah tomyam nak bagi hilang loya.Siap ada yang nyanyikan lagu bufday..Tak sempat nak amik video..Lagi pun handphone meragam so redha..huhuh..Dan oleh kerana aku malas nak menaip meh aku copy paste jer apa aku dah wish kat status facebook aku..hihih :-

"Alhamdulillah..berakhir sudah 10 march 2013 hari yang cukup bermakna untuk saya..terima kasih tak terucap kepada semua insan di keliling saya a.k.a family , bff , frens ,fb frens & blogger..setiap ucapan dan doa amat saya hargai..terima kasih menjadi yang cukup istimewa dari mydear Syarafi Sulaiman n princess Mia ...Kepada ahli keluarga terima kasih semuanya terasa diri ini di sayangi dan di hargai...LOve n hugs!"


Hihihi..so meh layan gambar yang tak seberapa..maaf sebab ni jer yang ada dalam simpananku...hihih


:: My Nyawa...mydear...My princess mia & me ::


:: Posing sebelum makan...hihih ::

:: Dan bila dah makan..pelbagai aksi...maaf kan suami saya...huhuh ::


:: My princess mia selera tak ingat..hihih ::


:: Sebahagian...luv them..maaf Kak Sya ada gambar ni jer..huhuh ::

Oklah....dah ribuan terima kasih aku ucap..bersyukur dengan rahmatnya..Alhamdulillah...xoxo..muaaah::

p/s : tq my mum in law for lovely call and wish..love u!..:)



Comments

  1. happy belated besday dear..x ingat ada wish ke idak itu hr..hehe..yg pasti skrg klu frens besday kuar kat fb pun x menyempat nak wish..may Allah bless u dear..semoga segala dipermudahkan dan bahagia selamanya :)

    ReplyDelete
  2. Walaupun bdaynya tu sama ngan Hisyam ucu ttp lupa. Deng! Happy Bday my lovely niece! p/s Mia tu mmg nak kene, meh sini meh. Hehehe

    ReplyDelete
  3. :: lynda - tq dear..insyallah.pray for u too..:)

    ucu - hihihi..tq my sporting paksu!!..:) ::

    ReplyDelete

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts