Anak Manja Papa

:: 28 Mac 2013 - 12:00 tgh hari ::
:: Khamis ::

:: Bila dah kata anak Papa so memang melekatlah bila Papa ada kat rumah...Apa segala aktiviti Papa semua dia nak buat sama..adoilah anak..aku ni selaku Ibu hanya mampu melihat..yerlah anak perempuan selalunya memang rapat dengan Papa .Kalau nak ikutkan pun mestilah My princess mia busan dengan aku..24 Hour duduk dengan Ibu..so bila ada Papa ha apa lagi..Papa jer lah.. meh aku share hari ni gelagat My princess mia bila dengan Papa...

:: Papa nak basuh kereta pun dia nak tolong..hihih..anak Papa ::

:: Semua nak sama gaya..huhuh ::

Boleh di katakan nak tido pun dengan Papa .bangun cari Papa .manja ni..hihih..ok lah..jap-jap lagi aku update aktiviti My princess mia cuti sekolah...ahahha..cuti sekolah sangat..xoxo..muaaah::


Comments

  1. kenapa tak letak gambar die dlm khemah tu hehehehe

    ReplyDelete
  2. :: ahahha...tu takder gambar papa unty uyun..next entry ok..hihih ::

    ReplyDelete

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts