Cuti Sekolah Mia

:: 29 Mac 2013 - 10:30 pagi ::
:: Jumaat ::

::Salam Jumaat penghulu minggu...tengok semalam last entry aku ada cakap jap-jap lagi baru aku nak update entry baru..kesudahannya..Pepagi ni aku update...ahhahaha..nampak tahap busy dan malas yang melanda diri aku sekarang?hihihih...Ok dah nampak tajuk entry aku...Cuti Sekolah Mia..ahhahha..nampak..Padahal My princess mia baru nak 2 tahun tapi dah ada cuti sekolah...ko ada?hahhaha..Sebenarnya ni aktiviti My princess mia lah dengankawan-kawan taman dia..ha ko ada?Ibu pun tak berkawan sangat kat taman ni..yerlah semua kawan-kawan Ibu keje..My princess mia nya kawan-kawan jer cuti sekolah..hihih..Selalunya aktiviti My princess mia dengan aku seharian main dalam rumah jer..Yerlah tak berani aku nak bawa dia pergi ke taman walaupun sebelah rumah aku jer ni..Kalau ada mydear baru boleh tapi di sebabkan cuti sekolah..ramai budak-budak taman petang-petang akan pergi taman..Memandangkan aku rumah pertama kat taman ni..meriah lah..Dengan yang main bola sepak , bola jaring dan playground lagi...Bila petang memang aku tak sunyi lah..hiih..ok lah..layan gambar..aku tahu korang duk tunggu gambar jer kan..xoxo..muaaaaah!

:: Tengok gaya My princess mia...ko ada bodyguard kat playground?hahahha ::

:: Sebahagian kawan-kawan kat taman ::

:: Lagak macam dah besar My princess mia ni ...haish ::

Comments

  1. ::ahahha..tu rr..cuti dia mengalahkan yang sekolah..:D ::

    ReplyDelete

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts