My Instagram

Monday, January 21, 2013

Salam Tahun Baru...

:: 21 Januari 2013 - 9 : 00 pagi ::
:: Isnin ::

:: Salam Tahun Baru...dah masuk 21 hari di bulan Januari baru aku nak update?huhuh..maaf terlalu banyak yang berlaku di permulaan tahun baru ku...dengan permegian nenek sebelah bondaku...dengan kesihatan ku yang tak berapa sihat sangat..mungkin cuaca yang tak menentu..so sangat malas aku nak menghadap laptop..kalau online pun thru bb..sebenarnya banyak aku nak kongsikan terutamanya business online aku yang aktif setelah sekian lama nya..Ok2 kita bercerita dengan permergian nenek sebelah bonda ku...Dalam masa seminggu nenek kat hospital bonda dan adik beradik akan bergilir-gilir menjaga..aku dapat jenguk kejap-kejap jer sebab ada anak kecikkan..8 Januari 2013 nenekku menhembuskan nafas terakhir di Hospital Tengku Ampuan Rahimah akibat sakit tua..kami redha..terutamanya bonda ku..
Oklah dah tak nak sotry yang sedih-sedih.meh aku nak share koleksi terbaru AlmariChantekChomel..sempena tahun baru banyak koleksi yang baru dan colorfull..and our label design also change!yeay..thank you my sis Zera Naim..the label design so awesome!! Jom tengok semua koleksi terbaru dari AlmariChantekChomel!



New Collection 2013!!









So meh pakat-pakat shopping untuk tahun baru..For your information blog AlmariChantekChomel tak dapat nak tengok sebab ada masalah teknikal..so pada sesiapa yang ingin shopping di butik online kami sila jenguk and like kat page AlmariChantekChomel di facebook :-

PAGE :


or our 


Officially Facebook! :



semua pertanyaan juga tidak lagi menggunakan emel almarichantekchomel di sebabkan masalah yang tertentu..so any question or jual beli boleh emel di syanaim@gmail.com or whassup me at 0192294252..ardios..xoxo..!muaaaaaaaah..::






No comments:

Post a Comment

::come to comment my blog::