My Instagram

Thursday, December 13, 2012

Mia nak tolong Papa!

:: 13 Disember 2012 - 8:00pagi ::
:: Khamis ::

:: Mesti semalam ramai yang update blog sebab no chantek 12.12.12..hihih..aku plak semalam busy bebenor..My princess mia tak berapa sihat..nak tumbuh gigi geraham so jadi tak keruan lah..nak sentiasa aku ada..sian My princess mia .My princess mia ni seorang yang aktif..kadang-kadang gaya mengalahkan baby boy..semua apa yang papa dia buat semua nak ikut..anak papa kan..pantang papa dia nak buat something kat luar rumah..ha mulalah dia nak ikut sama..bila di kurung menangis macam kena dera..tapi bila bagi lepas..aduyaii..semua keje papa dia nak di buat..alhamdulillah..My princess mia ni cerdik..cepat belajar..so aku sebagai ibu kena tahan segala karenah dan bagi input yang baik..oklah My princess mia nak 'num-num'..ahahha.ayat dia nak minta susu..ardios!xoxox...muaaaaaah::


6 comments:

  1. ::ahahha..tu rr lynda..semua keje papa nak buat..:) ::

    ReplyDelete
  2. hihi..alahai mia...larat ke nk buka skru tayar tu..

    ReplyDelete
  3. ::beria nak tolong papa..huhuh::

    ReplyDelete
  4. ::hihih..lasak aty..adoi.mcm baby boy plak..hihih ::

    ReplyDelete

::come to comment my blog::