ADoRaBlE mY pRiNcEsS mIa!!

:: 14 Disember 2012 - 12 : 00 tgh hari ::
:: Jumaat ::

:: Korang pernah rasa stress tak?tipu kalau tak!ahahha..aku ni even duk rumah atau lebih manis dengan gelaran suri rumah berjaya tak boleh lari dengan rasa tertekan..yerlah dunia jadi berbeza ok..dulu dunia berkerjaya tekanannya lain berbanding dengan dunia yang kini aku lebih realiti iaitu 24 hours duk rumah..ishk bukan tekanan dengan mydear tapi tekanan sekeliling..ialah seiap pagi bila bangun pagi kena pikir apa nak kena buat hari ni selain tanggungjawab seharian..Tak akan nak duk diam jer..nak tonton tv memang leh naik muntah lah..aku rasa aku boleh hafal setiap jadual rancangan tv..Part time job tak selalunya ada orang tempah so banyak masa aku terluang..tak pun luangkan masa dengan blog aku ni..duk layan twitter..itulah seharian idup aku..hope for the next year will be better life..insyallah..dan setiap kali aku tengah hadapi tekanan..yang akan sejukkan hati..si kecik ku chomel!!ADoRaBlE mY pRiNcEsS mIa!!Aku sangat bersyukur memiliki seorang puteri yang chomel dan bijak..
Malam tadi tajuk rancangan agama favorite aku 'Semanis Kurma' "Perempuan Tanpa Rahim"...ya allah tajuk yang amat bagus di kongsi..banyak info yang aku dapat dan dalam aku mengikuti rancangan ni..dalam hati sangat bersyukur dapat merasa nikmat mempunyai zuriat sendiri..dan aku aat simpati pada yang masih menanti..bagi aku rezeki datang dari Allah swt..berdoalah padanya..aku suka ayat yang sahabat aku update kat twitter - :

"Kalau ikut kata ProfDrMuhaya : kenapa nak anak? Kalau setakat nak sambung keturunan,cermin diri keturunan kita elok tak? Tapi perlu set dlm diri anak itu untuk pencen kubur,untku menjadi pembela serta askar Allah swt menegakkan Islam,InsyaAllah akan dtg kurniaan cahayamata itu - PerempuanTanpaRahim#semaniskurma"

Bagi aku semua ini rezeki..berdoalah selagi boleh..padaNya kita meminta..insyallah..jika ada rezekinya akan kita perolehi..Dan pada yang sudah memiliki jagalah anugerah yang kita miliki dengan penuh kasih sayang dan bentuklah dengan setiap didikan ilmu yang ada.Di kala waktu yang semakin uzur ni jom kita sama-sama mencari ilmu yang masih kurang untuk bekalan kita akan datang..insyallah..::

:: my best friends for ever..alhamdulillah ::

Comments

  1. Mia dah bsr laa. Nxt year Mia jumpe auntie ye hehehe xoxo

    ReplyDelete
  2. :: lynda - tu rr..lps ni nak bff boy plak..insyallah...hihi

    safiyya qaisara-eh nama sama..saifiyyah nurdamia...suka posing mia ni..:D

    dilla-unty please roger2 bilada sampai malaysia ok!!hihihi..::

    ReplyDelete
  3. untunglah ade bff hehehe.. xsabar nak ade bff jugak...hehehe

    ReplyDelete
  4. ::unty uyun next ur turn!excited kan!::

    ReplyDelete
  5. eksited!!! malam ni pegi hospital nak buat ultrasound dgr heartbeat baby! hehhehe serammmmm~~

    ReplyDelete
  6. ::keep that moment dear!nanti nak tau gender lagi excited!! ::

    ReplyDelete

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts