Pergi konvo lagi..saya nak konvo gak lah!

:: 25 Oktober 2012 - 1:30ptg ::
:: Khamis ::

:: Salam semua..sok dah Raya Haji..sekejap jer rasanya..tahun ni tak balik raya kat Terengganu..sebab cuti mydear pun dah tak der so memang raya kat Klang..Tapi tak sedih sangat tak dapat raya kat Terengganu sebab last week family in law aku dari Terengganu datang..kebetulan adik ipar aku plak konvo so stay kat rumah aku..wow memang meriah k..slalo kami bertiga jer..kadang-kadang family aku datang tapi kali ni super meriah sebab family mydear besar..hihihi...Citer pasal konvo...ohoiii..pandai-pandai sungguh adik bradik ipar aku ni..last two weekend pergi Johor sebab kak ngoh konvo..'MASTER' ok..kali ni..cik lala ..also 'MASTER'...aduyaiii...hebat-hebat..terasa kerdil plak...ahahha..takper rezeki masing-masing...Kali ni kami semua berkumpul ramai-ramai pergi UKM..hihih..seronok my princess mia jalan-jalan..sampai sana my in law dah ready nak pergi dulu so kami adik bradik stay kat rumah sewa cik lala sebelum datang petang tu..Part sedih sebab cik lala konvo time hujan..aduyaii..memang kebasahan lah kami kan..takper demi cik lala masing-masing sanggup meredah hujan.. so meh layan gambar.:-

:: my princess mia anak ibu ::

:: my princess mia anak papa ::

:: Gambar di atas kami berposing dalam hujan sambil tunggu cik lala abis konvo :: 

:: Congrat cik lala!! We always support and proud of you cik lala ::

:: Cik lala with tok abah and tok mi ::

So masa amat mencemburi kami..lepas jer konvo kami bergegas terus antar tok abah , tok mi and cik kina pergi LCCT..flight pukul 7:30 malam..memang rushing abislah..lepas sesi bergambar terus pergi...dengan my princess mia kotor dek kerana hujan..apa lagi terus bertukar wajah..siap tukar baju semua rr..adoi ini lah bila ada anak kecik..serba serbi kena bawa...jangan mengharap mereka akan sentiasa bersih seharian..spare baju ok!Ha nampak di situ punya weekend aku lately ni sangat busy..tapi takper..seronok..bukan selalu..so last but not least..gambar my princess mia tengah minta upah makan malam..hihih.xoxo..muaaah ::



Comments

  1. cute nye mia....... geram lak tgk mia.. mia kecik2 dh masuk U,,,nnti dah besar mia study pndai2 pas tu masuk U yer... ;p
    babe,,ko edit gmbr ko tu guna pe yer?
    ko tau x cm ner nk ubah pixel saiz gmbr standard ke saiz kecil ckit...?

    ReplyDelete
  2. ::hihih.insyallah unty husna...aku guna photoscape..ko download jer..free..hihi::

    ReplyDelete

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts