Tahniah Sis!!

:: 19 Oktober 2012 - 4:30ptg ::
:: Jumaat ::

:: Happy graduation my sis in law...hihih..Master babe!ko mampu?aku?ahahhaha..dunno lah..nak kata tak mampu kang tetiba niat plak nak sambung blajar..macam mana?hihihi..insyallah..Last weekend aku and family mydear g JB sebab kak ngoh konvo..best rr kan dapat jalan..lagi pun memang takder plan minggu tu so alang-alang bawa my princess mia jalan-jalan jauh sikit jumpa sepupu..aku tau petang-petang ni korang mesti malas nak baca penulisan aku ni...mesti duk aim aku letak gambar jer kan..tau dah...lagi-lagi hujan kan?ahahah...aku paham sangat pembaca tegar aku ni..so meh layan gambar -gambar kami kat johor yang sikit bangat sebab tak leh nak jalan mana..hujan memanjang..plan nak g LEGOLAND pun hancus!!aduyaii..wrong timing..so meh layan.. :-






So minggu ni adik ipar lagi sorang konvo and master gak!adoi pandai2 ni..so insyallah another weekend duk tgok orang konvo..hihi..happy weekend guys!..:)





Comments

  1. I really appreciate what you post. You have a new subscriber now.

    ReplyDelete
  2. Impressive publish! STICK WITH IT!

    ReplyDelete

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts