My Instagram

Thursday, September 27, 2012

Si Muncung Chomel!!

:: 27 September 2012-3:30ptg::
:: Khamis ::

:: Bila dah muncung tak tahu lah nak kata apa..duk diam ingat kusyuk main permainan yang dah sedia ada rupanya cari permainan baru...nak tengok apa si bam-bam ni buat?taraaaaaa :-

::ahahha..maaf seksi sikit.::

Habit terbari  my princess mia ..pantang nampak wallet..siapa jer yang kaya duk letak wallet bersepah..ha maaflah kalau anak saya cuba geledah..dan petang tu wallet ku yang tak seberapa jadi mangsa..nasib takder duit nak oi!kalau tak mau dia makan segala jenis kertas dalam tu..ahahha..diam jer buat keje...sambil muncung-muncung tak ingat..bila di panggil suh bergambar.ha tengok mata bulat dia tonjolkan..ahahahha..saja nak share entry ni di petang hari..xoxo..muaaaah::

3 comments:

  1. ala tomei2 si mia.... dia ajak ibu die g shopping2 ler tu...die cek wallet ibu lu ade money ke x...hehehe

    ReplyDelete
  2. ::ahahhaha...sebab takder duit boleh buat main...hihi::

    ReplyDelete

::come to comment my blog::