Are You Ready?

:: 28 September 2012-10:00pagi::
:: Jumaat ::

:: Salam Jumaat sahabat alam maya! Budjet 2013 akan di bentangkan hari ni!Korang dah ready ker?adoi walaupun aku jadi housewife ni jangan ingat aku tak amik port semua ni yer..Sebenarnya sebagai housewife lah kita penting amik tahu segalanya..sebab kita penjaga belanjawan family so kalau kita ignore tentang belanjawan kita tak tahu nak merancang perbelanjawan keluarga kita kelak..So jangan lupa ok petang ni pukul 4 petang.aku nak focus mengenani peluang perniagaan dari sektor peniaga kecil-kecilan dengan rumah mampu milik...Please ok guys..alert and be attention for your future..so sedikit info!:-


BELANJAWAN 2013 (BAJET 2013) – 28 SEPTEMBER 2012 | Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak mengumumkan Bajet 2013 akan dibentangkan di Parlimen pada 28 Septembernanti. Pembentangan Bajet  2013 oleh YAB Dato’ Sri Mohd Najib Bin Tun Haji Abdul Razak, Perdana Menteri Malaysia dan Menteri Kewangan dijangka menyaksikan penerusan dasar afirmatif yang beliau telah perkenalkan sejak tiga tahun lepas untuk terus meningkatkan kualiti kehidupan rakyat Malaysia dan akan diadakan seperti berikut:
TARIKH: 28 September 2012
MASA: 4.00 ptg
TEMPAT: Parlimen Malaysia


SUMBER: ABGTEROR.COM: http://www.abgteror.com/belanjawan-2013-bajet-2013-28-september-2012/#ixzz27j8z9y9T



Maaf kalau entry aku kali ni serius sikit..ahahahah..bukan apa..kena tahu babe!Bayangkan ekonomi kita yang makin pesat..kita kena tahu serba sedikit pasal semua ni walaupun tak arif..yerlah sekurangnya bila ada perubahan kelak kita tak melatah sebab dah di bentangkan masa belanjawan..and the best part bila amik tahu pasal belanjawan ni kita boleh plan kewangan keluarga kemana harus di tuju dan juga masa depan keluarga kita..jangan amik mudah sebab kita tak nak melatah akan datang..bising sana sini knapa jadi begini padahal dah di usulkan masa belanjawan..so guys take this serious ok!xoxo..muaaaaaaaaaah!!



Comments

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts