Never Miss!!

:: 26 September 2012-11;30pagi ::
:: Rabu ::

:: Salam Rabu tanpa kata-kata..banyak aku nak share kat blog ni..birthday  my princess mia ...bawa  my princess mia  jalan-jalan..tapi semua tertangguh sebab gambar banyak kat camera angah a.k.a zera naim ...so dari aku melalut yang bukan-bukan baik aku share ngan korang semua my favorite drama series kan..yer rr korang suka tengok gambar dari aku melalut kat sini so better aku buat entry pasal  my princess mia  bila dah dapat gambar..hihi..ok entry kali ni pun aku takkan merapu banyak..aku tengah follow satu drama series yang kat Malaysia baru season 1 tapi kat US dah masuk season 2..Jane by Design..hihih..korang follow tak drama ni?hihi kalau ikut peringkat usia..ha aku masih boleh lagi follow drama ni even though drama ni more to teenager ..hihih...suka style drama ni...arghh..mood hari rabu malas nak taip panjang-panjang...meh aku share triller and para pelakon...hihi...


:: cute kan? ::


Actually drama ni kiranya bagi aku semangat lah nak terus maju dalam bisnes fashion & art...yang yang paling aku suka ialah semangat persahabatan...ala malas nak citer sipnosis..pada siapa yang ada Star World kat rumah layan rr drama ni..setiap hari Selasa pukul 9 malam..hihih..

Ok lagi satu drama reality ialah Kardashian Family's ...ntah kenapa aku suka sangat tengok family ni..even ada yang bagi komen yang diorg ni tak boleh di beri contoh yang baik pun..for me is ok..tengok jer jangan aplikasikan dalam kehidupan seharian kita sebab cara hidup kita berlainan dengan mereka yang dah tentu-tentu bebas..cuma yang aku paling suka pasal family ni..keakraban mereka dan cara mereka treat dia own business untuk lebih maju..mereka berbincang,bergaduh dan akhirnya still one family..eh ntahlah sussah nak explain why sebab nanti bila aku puji lebih-lebih family ni ada yang tak suka so pendapat and minat masing-masing aku cuma nak share nama pun blog kan...xoxo..muaaaaaaah!!









Comments

  1. sya..
    minat kardashians juga..sgt minat..wlupun budaya barat tapi dorg utamakan kekeluargaan..itu yang penting..kita kena tiru semangat kerja dorang dan tiru cr mendidik anak..tp season baru ni miss dah dr awal episod sbb tgh giler layan korean series malam2 hari :(

    ReplyDelete
  2. ::yeay ada geng!kannn..suka sangat lagi2 bila tengok anak kourtney mason..terus nak ada baby boy..hihih..lyn dont worry kalau dah nama astro bnyak ulangan..especially weekend..:)::

    ReplyDelete

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts