Jika Usaha..Insyallah

:: 5 Jun 2012-9:15mlm::
::Selasa::

::Jika inginkan sesuatu usaha tu penting..insyallah apa yang di lakukan pasti berjaya..mungkin yang rajin baca blog aku tahu yang aku now full time house wife and business woman..dan kebelakangan ni ramai gak kalangan artis yang mula buka  business ..Fasha Sanda dengan bisnes Salon Cinta nyer..for me a good future for her..and the latest Nur Fazura..very adore her...dah lah cantik..ada business minded lagi..adoiiii..suka sangat!

For me nak buka business ni bukan senang...banyak dugaan yang perlu di rintangi..so bila my idol ni dah buka boutique lagi berkobar aku nak jayakan business aku yang tak seberapa ni..tapi bak orang kata..kalau kita gigih..insyallah..rezeki datang dari-Nya..'AlmariChantekChomel' dah masuk 2 tahun..sekejap jer rasa...alhamdulillah dengan hasil jualan tu banyak membantu kehidupan aku satu family..wah ayat bersamamu...hahhahah...thanks to my best friend Dida owner La Vida Butik Spa...dia yang banyak memberi peluang dan buka jalan aku ke dunia perniagaan..Insyallah..aku dah niat..kalau ada rezeki  'AlmariChantekChomel'  will try to open boutique another 2 years...sekarang 'AlmariChantekChomel'  masih bertatih lagi...banyak perancangan harus di buat..dengan modal yang agak banyak..kena keje keras lagi.doa-doakan yer usahakan aku ni terlaksana..insyallah..so let enjoy gambar sekitar pelancaran butik Fazura...

 House of Doll


:: Gaya seorang business woman! ::


:: Lady Boss::

:: Stunning! ::

:: Sari Yanti pun ada! chantek!::

::manis Natasha Hudson setelah berhijab!::

Rasa membuak-buak semangat aku nak buka butik satu hari nanti..so doakanlah yer impian aku termakbul..insyallah..:)..xoxox..muaaaaaaaah::

:: Me!! Ada gaya lady boss x?insyallah coming soon..:)::



:: thank you for support us..:)::








Comments

  1. chaiyok!lyn x pernah beli lagi ur collection..but mayb one day..hihi..buka butik jemput tau :)

    ReplyDelete
  2. ::tq2...insyallah jemput..tp nanti datang bazar dulu..sbb butik lama lagi..hihihi::

    ReplyDelete
  3. hai mommy..
    visit my blog for cute+cheap rompers..

    cute rompers for cute baby :)

    ReplyDelete
  4. hai mommy..
    visit my blog for cute+cheap rompers..

    cute rompers for cute baby :)

    ReplyDelete
  5. Hi insyaallah one day ur time will come :-)

    * special price premium beautiful for raya visit http://pbwithdiana.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. semangat semangat!! uyun sokong! hehehe

    ReplyDelete

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts