Gathering!!

::7 Jun 2012-12:30tgh hari::
:: Khamis::

:: Maaf kelambatan update entry wedding my bff Suhaila Ahmad Zaki ni..hihih..one of my bff dah update kat blog..so semua gambar ni pun dari dia..hihih..ampun yer Cik lala !! Nak kata busy tak gak cuma dok update cerita pasal cita-cita kan semalam..huhuhu..ok now tak nak banyak merapu meh layan gambar kat bawah ni..Wedding ni buat kat The Club Kota Damansara..25 Mei 2012..sama tarikh ngan mydear nyer bufday..hihih..so Sue next time kalau nak sambut anniversary P kata ajak dia...hahhahha...

::santapan & doorgift dari pengantin..love it!::


::us with the bride!::

::my bestfrens!!love them!!::


::  my princess mia ::


::us!::

Majlis habis dalam kul 10 macam tu..happy dapat jumpa sebahagian warga UiTM Perak..ntah bila dapat jumpa lagi...ok next wedding siapa?hahhah...To Su & Malik..Selamat Pengantin Baru..Semoga Berbahgia Hingga Hunjung Nyawa...Insyallah..amin...xoxo..muaaaah::

Comments

  1. sedihnye aku takde!
    kalau sue buat sabtu, insyaAllah ade hehe.

    mia ikut muke ko! mate bulat macam laki ko.

    ReplyDelete
  2. :: takper do a next gather tapi ko yg lead rr..huhu..wei semua ckp mcm tu...tang bulat jer rr ikut aku...huhu ::

    ReplyDelete
  3. Good day very nice blog.

    ReplyDelete
  4. Hey very nice site.

    ReplyDelete

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts