My Instagram

Monday, August 8, 2011

Tik Tok!!

::8 Ogos 2011-12:31tgh hari::
::ISnin::

::Salam Ramadhan sahabat..ari ni dah masuk 8 Ramadhan..kejap jer kan..dan aku pula masih menunggu hari..hhihi..berdebar yo!by the way semalam berbuka dengan sahabat2 masa belajar dulu kat UITM Perak..tapi tak sempat nak bergambar..yerlah..datang dah nak dekat berbuka..lepas tu semalam ari ahad kan..so masing2 nak balik awal..hihi..takper next time leh bergambar sakan lagi..seronok sangat semalam..yerlah banyak benda yang di borakkan..dari kehidupan seharian hinggalah hal keluarga..topik paling hot semalam semestinya pasal aku yang sedang menunggu hari ni..kebetulan ada dua sahabat aku sudah berpengalaman..Kak Azie n Lily..macam2 info aku dapat..hihi..segala petua aku dengar...yang pastinya..aku makin berdebar dan gementar menanti hari ku..separuh jiwa lagi macam tak sabar rasanya nak tunggu 'mybubble' kuar..hihi

Pagi tadi time sahur..macam biasalah berborak ngan family aku....jangan tak tahu..kami time sahur pun cergasnya macam berbuka puasa..hihi..sambil2 borak..adik2 aku semua duk jangka ari ni aku bersalin..erk?hahhaha..kalau yer..alhamdulillah..kalau tak..terus menanti lah kan..so saja entry ni nak share ngan korang due aku yang semakin hari semakin dekat ni..cuma dalam dilemma..nak bercuti awal ker or just wait my deliver time then take a leave..hurmm any suggestion?xoxo..muaaaaaah::


8 comments:

  1. wah nasya.. sudah nk sampai time.. moga2 semua selamat ye.. aminnnn =)

    ReplyDelete
  2. ::amin..tu rr.berdebar ni zaila..hope zaila pun take care of ur baby k..:)..::

    ReplyDelete
  3. kalau terbesalin awal tu.. so cuti tak ley dirancang.. tapi kalau ikut due atau lewat...lebaih baik cuti jer berehat kat umah n buat ape yang patut...:) pernah budak opis saye terberanak mase ngah opis hour!! tu sebab tak nak cuti..die ingat ley tahan lagi.. takut tengok..!! huhu

    ReplyDelete
  4. ::aty-yer ker babe..tu rr ngah dalam dilema..my hubby suruh amik cuti awal..sbb takut jd paper kan..coz kat opis ni semua lelaki..huhu..tp i mcm opismate u tu..still leh tahan..::

    ReplyDelete
  5. dear,nk brsalin da...wahh sronoknyer..baby ryela thn ni..heheh.Neway,smoga nasya slmat brsalin..

    ReplyDelete
  6. ::deayana-thnkz dear..tu rr berdebar ni..hihi..doakan semuanya selamat yer..:)..::

    ReplyDelete
  7. cuti awal je dear..better rest kt umah sambil tgu hari..

    ReplyDelete
  8. ::nurul..tu rr..ingat nak mula minggu depan..huhuh..berdebar ni babe..doakan semuanya selamat yer..:)..::

    ReplyDelete

::come to comment my blog::