::Know Your Hubby::

::18 Julai 2011-11:00pagi::
::Isnin::

::Salam isnin untuk semua sahabat aku di alam maya..ari isnin yang lesu..hahha..rasa nak cuti jer pagi tadi bila bangun tido..tapi pikirkan tanggungjawab keje yang sangat melambak..aku gagahkan diri gak..hihi..so seperti biasa..sampai jer kat opis..pagi2 aku akan check semua email aku..lepas tu baca paper..hahha..gila watak boss dah ni..tapi satu kemestian..aku mesti baca paper..yerlah nak tahu perkembangan dunia kan..then aku akan baca plak blog aku yg kadang-kadang bersawang ni..hihi..giller bz kan pagi aku..hahhaha..aku akan tahu perkembangan kawan2 aku kalau diorg update entry..so pagi ni aku jenguk kawan baik aku nyer blog..kami berkawan since sekolah menengah..so entry dia yang terbaru..dia tag aku soalan2 berkaitan ngan sang suami..so untuk menghargai kawan aku ni..aku jawab k..eh lupa..ni blog kawan aku..:) Puan Ungu ...dia ni fanatik ngan warna ungu..huhu..ok masa untuk menjawab..exam bermula..hahhaha..:P..

1.  He's sitting in front of the TV, what is on the screen?
::mydear kalau tgok tv kusyuk..semua citer dia kusyuk..eh related x jawapannya?hahahha::

2. You're out to eat; what kind of dressing does he get on his salad?
::island thausand,mayonis::

3. What's one food he doesn't like?
::rebung::

4. You go out to eat and have a drink. What does he order?
::nescafe tarek::

5. Where did he go to high school?
::Sekolah Menengah Sheikh Malek Kuala Terengganu::

6. What size shoe does he wear?
::6..kechikkan..hihi::
 
7. If he was to collect anything, what would it be?
::Any game..-pc or ps2::

8. What is his favorite type of sandwich?
::mydear x kisah..asal sedap..hahhaha::
 
9. What would this person eat every day if he could?
::nasi..kkakak..leh terima x?::

10. What is his favorite cereal?
::cornflakes..sbb dia penggemar susu::

11. What would he never wear?
  ::apa yer?hahahha..kalau kuar umah..short pants la dia x suka..::

12. What is his favorite
sports team?
::x minat bola..=_=::

13. Who did he vote for?
::kalau terpaksa buat pilihan..malaysia or terengganu kot..hahha::

14. Who is his best friend?
::leh tak jawab saya?hahahaha..en ayus::
 

15. What is something you do that he wishes you wouldn't do?
::cakap bukan2..yerlah time merajuk suka merepek..mydear pantang btul..hahah..sorry dear..dah terbiasa..promise not do again..insyallah..:)..::

16. What is his heritage?
::Erk..yang ni no komen kot(sbb x tahu..hahhaha)::

17. What is his favourite colour?
::Merah::

18. What is his habit?
::balik mesti buka laptop walaupun xder keje..sian saya..+_+::

19. What is he proud of?
::dapat wife chomel macam saya..hahahha..leh terima x?::

20. Lastly, do you think he will read this?
::baca kot..sbb dia jenis pemantau terhebat..hahhaa:: 

 Ha dah habis jawab..aku kena tag kuiz ni..so pada sesiapa yang singgah blog aku ni..sudi2lah menjawab kuiz ni k..for mydear..whatever happen..u always 'my soul'..love u!!xoxo..muaaaaaah::

::sila abaikan wajah ku yang 'membulat'..hahhaha::

Comments

  1. i buat tag ni eh. BBF.. hehe

    i linked you babe.

    ReplyDelete
  2. ::ok babe..good luck..linke u back k..:)..::

    ReplyDelete
  3. god lak dear hehehe..n both of u r cute hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts