My Instagram

Monday, October 1, 2018

SMEG Brand

::1.10.18 - 9:30pg::
::Isnin::

Assallamualaikum 


:: Hi readers! Korang pernah pasang impian?Kalau tanya Sis banyak sangat impian.Kdang rasanya macam tak mungkin nak capai tapi tak salah kan kalau kita pasang impian dan berangan!Mana tau Allah izinkan apa yang kita impikan tu tercapai.Impian paing besar yang Sis nak sangat capai adalah membeli sebuah rumah yang selesa.Kenapa rumah?Yerlah mostly perempuan ni tak lari dengan impian berkaitan kecantikan , penampilan , kereta maybe or else.Tapi mungkin ikut minat masing - masing.Kalau Sis more to dream house yang selesa..yang boleh deco interior dalaman rumah yang cantik - cantik.Beli barangan perabot , eletrik and all deco item.So selalunya kalau buka instagram suka tengok orang renovation rumah , deco rumah dan beli barang kelengkapan rumah.The latest barangan rumah yang Sis berkenan habis adalah brand SMEG! Sis tak check lagi brand ni dah ada kat Malaysia ke belum sebab bila search di Instagram takder pula yang #SMEGMalaysia mostly oversea.Brand ni punya design so vintage and classy.Warna setiap barang macam match jer kalau korang letak di rumah.Nak cerita banyak pun Sis tak reti sangat sebab baru berjinak-jinak dengan produk ni.Mungkin kalau aada yang baca blog Sis boleh share macam mana nak dapatkan setiap barang yang di keluarkan oleh SMEG! Bagi Sis pada sesiapa yang suka decoration rumah akan suka apa yang Sis share ni sebab sangat cute , elegance , vintage and classy setiap item. Yang Sis tahu setakat ni item keluaran SMEG ni ada blender , toaster bread , fridge , mixing and etc. Actually brand ni dah lama cuma Sis yang baru sangat tahu.So ini pun salah satu dalam list Sis.Doakan setiap list yang Sis impikan tercapai!So meh Sis bagi korang cuci mata apa yang ada dengan SMEG brand ni. Hope one day Sis dapat miliki setiap barang dari SMEG!





p/s: Pic credit to google!


xoxo!!
Thank you readers!

No comments:

Post a Comment

::come to comment my blog::