My Instagram

Tuesday, July 19, 2011

::Last Even Before Mommy Deliver!!::

::19 Julai 2011-11:30 pagi::
::Selasa::

::Salam Selasa guys..rindu saya tak?padahal semalam br update entry..ok kali ni nak share entry yang dah basi..tp saja nak share gak..hihi..korang semua tahu kan yang aku ada another business selain bekerja tetap kan..selain secara online..aku ada gak buka booth kat Subang Parade..join bazzar..booth kechik jer..hihi..so untuk sementara waktu ni..aku dah stop join..sbb dah sarat nak bawa 'mybubble' ni..hihih...mydear pun tak sarankan..now pun buat secara online..tu yang rajin share image koleksi dari 'ALMARICHANTEKCHOMEL' & 'MYARTBUBBLE' ...so saja nak buat korang rindu ngan aku..meh tgok last event aku kat Subang Parade k..pesanan dari penaja..sila abaikan perut ku yang besar..haha..tapi kalau korang nak puji pun ok..hahhaha...enjoy the picture..xoxo..muaaaaaaah::

 ::bz layan customer..kakak ni baik sgt..:)::








::our collection...'ALMARICHANTEKCHOMEL' & 'MYARTBUBBLE' ::

::Last but not least..muka tokey kedai yang kelaparan..thnkz my sis n mydear sbb banyak membantu me!!hihi::

8 comments:

  1. hi mak yong hehehehe lama tak ke sini...xlama lagi dah tu bby nk kuar...jg diri ye

    ReplyDelete
  2. ::hihih..awak pun sama..jaga diri..deliver year sama kan?hihi::

    ReplyDelete
  3. nasya, bila due date ko ni? tak sbr nk tgu baby kuar..:)

    ReplyDelete
  4. ::insyallah 24/8 ana..hihi..doakan yer semua slamat..:)..::

    ReplyDelete
  5. hye dear...mish u sgt!
    lame tk jln blog u ni..byk kje+byk mslh=stress.

    nway,u looks cute lah!
    rajin u buat biz ek..=)

    ReplyDelete
  6. ::huda..rindu u juga...bila nak amik gambar kita ni..wah dah pandai amik gambar..:)..::

    ReplyDelete
  7. mak yong..,ble due ni??x sbr nk tgk bb...:P

    ReplyDelete
  8. ::deana-insyallah masa terdekat ni..doakan semua ok yer..:)..::

    ReplyDelete

::come to comment my blog::