::Mommy to be must look gorgeous!!::

::20 Mei 2011-11:30pagi::
::Jumaat::

::Salam jumaat...hari ni ngah bersiap nak g keje..mydear tegur aku dah chubby..uwaa..bukan tak leh terima...cuma pikir mcm mana nak buat after deliver..mau diet bermatian ni..hhahaha..ok entry kali ni just nak share ngan para bakal ibu ok..ada orang kata time mengandung ni..kita leh tgok appearance para bakal ibu..ada yang selekeh..ada yang suka melaram.ada plak yang cakap..mom to be yang suka melaram ni..insyallah petanda dapat anak pompuan..erk?dan kalau mom to be just siap sekadar ala kadar..mite be akan dapat baby boy..hahahah..statement orang dulu2..ada yang leh caya..ada yang bergantung pada keadaan mom to be tu gak..kalau malas nak bersiap..alih2 dapat anak pompuan..memang dia jenis yang tak suka bersiap..ada gak yang suka melaram dapat gak baby boy..huhuh..so semua tu telah di tentukan oleh-Nya..bersyukur apa yang dikurniakan kelak..:)

Tapi pada bakal ibu yang suka melaram..meh kita tgok wajah para2 ibu yang dulu masa mengandung suka melawa..aku?tak tahulah kategori mana...nak kata melawa sangat taklah...tapi kalau kuar muka pucat..macam tak keruan tau..sampai mydear pernah tegur..'bersolek macam firstime nak g dating'..erk?hahhaha..so u guys can guess my baby gender?hahhaha..xoxo..muaaaaah!!::






::chomelkan muka diorang masa prengnant::

dan muka aku?

*
*
*
*
*
::me..6 month with 'mybubble'::

p/s:mesti korang nak cakap aku chubby sangat2 kan..uwaaaaaa..aku terima..:)

Comments

  1. hik hik hik << actually tak tau nak cakap ape...sebab xcited bagi pehak je nih>>

    ReplyDelete
  2. tak chubby laa shaa..comel jee perottt :p

    ReplyDelete
  3. ::hahahha..ur time will be come..by the congrate for ur wedding babe..:)..::

    ReplyDelete
  4. ::roxa--huhuhu..thnkz dear..:)..::

    ReplyDelete
  5. pregnant women is the most sexiest person yer babe kate my fiancee hehehe..rmai pun lelaki ckp mcm tue heheh

    ReplyDelete
  6. uya...my hubby pun cakap cenggitu...kalau letak pompuan superhot model ngan preggy women side by side ..dia ckp dia pilih yg pregnant tuh

    ReplyDelete
  7. body shape memang terkorban lah time pregnant nih..tapi tak mengapelah untuk baby tercinta. hehe.

    ReplyDelete
  8. ::uyarayza-hahhah..ye ker..new info for me..:)

    tqah-thnkz babe..:)

    hunny-sexy tang mana ni..:)

    qarlista-tu rr berkorban demi 'mybubble'::

    ReplyDelete
  9. Wahhh..Nasya...walaupun ko chubby, tapi tetap comel ok! ni yg aku rasa nak mengandung balik ni sebab bila org kata aku gemuk, ada reason yg munasarawak. =p

    aku rasa aku setuju ngan org2 tua kata tu, dulu aku mls nk bersiap, tu sebab dapat baby boy. akak opis aku ni pun, suka betul pakai make up. tup tup anak pompuan..:)

    ReplyDelete
  10. ::hahha kan ana..suka melaram leh dapat anak pompuan...petua orang tua2 bnyak gunanya.:)..::

    ReplyDelete
  11. follow u

    deannasyaqieza18.blogspot

    ReplyDelete
  12. saya ms peknen tak suke melaram.buruk giler..huhuhuuu..

    ReplyDelete
  13. ::ainul-ala babe x kisah..now mesti u gorgeous mommy!!::

    ReplyDelete
  14. sekarang mesti u dah jadi gorgeous kan...

    ReplyDelete

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts