::CINTA MELODI::

::19 Mei 2011-11:00pagi::
::Khamis::

::Assallamulaikum..korang layan tak citer sinetron 'CINTA MELODI'?...aku tak dapat layan sebab balik keje jer dah nak pukul 8..tapi selalu gak tengok iklan citer ni kat tv.. actually aku tak lah layan sangat..cuma sebab ada 'galang'...hahhaha..so aku nak sangat tahu jalan citer ni..heroin dia nampak biasa sangat..tapi mungkin sebab aku tak mengikuti dan menghayati watak heroin dia..so tak menarik sangatlah bagi aku..tak macam citer 'CINTA KIRANA' dulu..watak 'kirana' tu cantik kot..huhuhu..tak adil aku komen macam ni kan..ok2..kang ada peminat citer ni marah kat aku..

Sebenarnya..tujuan aku buat entry ni..sebab aku tertarik dengan lagu citer ni...so hayatilah ok..ala2 korea sikit..huhuh..xoxo..muaaaaah::

 ::ni lagu dari band ni..:)::

::ni citer ni..:)..::

Comments

  1. hero dia muka jambu. tp best jugak layan citer ni. jalan citer dia agak logik. takde macam cite2 indon biasa yg nk main panjang2 citer... tp i like... ehehehhe

    ReplyDelete
  2. tak pernah missed citer ni ..ske ngan randy sejak dia menyanyi lagik dari dia nyanyi solo pai dia ada grup ..hehehebila nyanyi suara tak serupa tuan punya bodi..... :P

    ReplyDelete
  3. ::anonymous-gue suka hero tu..jabu x jambula..tapi berlakon best..:D

    hunny-kan..haish so cute randy..hahhaha::

    ReplyDelete
  4. hahah semalam berangan kalao pregnant nnt nak tenunggggggggggggggggggggggggggggggggje muka randy tu hahaha

    ReplyDelete

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts