::Bahana Maharaja Lawak!!::

::23 Mei 2011-11:38pagi::
::Isnin::

::Salam ari isnin guys..pagi ni aku semangat sikit nak g opis..sebab project last week dah habis..now new week..new project..yeay..ok pagi ni aku just nak share apa yang aku dengar pagi tadi..pagi tadi mood aku n mydear nak dengar Sinar Fm..oldiest kan kami..hahhaha..kebetulan pagi tadi Jep dr kumpulan Sepah..memang lawak lah kan..duk nak redah jem jadi tak rasa sangat..huhu..so tengah2 diorg berceloteh..ada seorang penghantar sms ni minta lagu yang kumpulan Sepah nyanyi time 'Maharaja Lawak'..aku memang suka kumpulan ni bila time musical comedy..ada jer lagu yang diorg bawa yang kita jarang dengar..fresh ok..so just nak share ngan korang...layan lawak time diorang nyanyi lagu ni and lagu dari empunya diri..:)..xoxo..muaah::

::ni time diorng nyanyi lagu tu..even sikit..tp sdap tau..suka suara Jep ni..::

::ni aku siap bg video n lyrics..hahhah::

Comments

  1. haha..mmg stail la drg ni punya lawak..ok skrg mmg tgh layan lagu from v clip ni pun hee

    ReplyDelete
  2. ::style kan..hahha..enjoy the clip..:)..::

    ReplyDelete
  3. haha..sepah memang lawak... ai pon suker lawak derang...tapi kat maharaja lawak..tetap susah nak lawan markah jozan kan...

    ReplyDelete
  4. ::aty-kan..jozan pun the best..haish siapa lah jd juara nanti..:p

    nur easy-i like too..:) ::

    ReplyDelete

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts