My Instagram

Wednesday, April 27, 2011

::Meh Main Teka Teki::

::27 April 2011-2.30ptg::
::Rabu::

::Assallamulaikum guys!!perut ku kekenyangan.."mybubble" mengeras..hahhah..mana taknya..baru lepas makan buah-buahan k..senak perut aku...tapi demi kesihatan "mybubble" aku makan gak..hihi..memang aku akan pastikan lepas makan tengah hari..aku akan amik buah..tak kira lah buah apa selagi tak memudaratkan "mybubble"..huhuh..

Ok petang ni aku nak main teka-teki ngan korang..yerlah nak bagi ilang stress kan..aku tahu ada yang tengah stress ngadap keje..so meh join teka-teki aku ni..oleh sebab semalam aku dah buat scan for checkup "mybubble"..why not korang teka 'gender' "mybubble"...hihih..takderlah hadiah yang aku nak bagi just nak ilangkan stress..so guys..let enjoy the game k!xoxox...muaaaaaaaah::

 ::"mybubble"-Gender?::

 ::"mybubble"-boy?::


 ::"mybubble"-girl?::

4 comments:

  1. buah elok amek b4 makan nasi ;) *sunnah Rasulullah :D

    ReplyDelete
  2. ni yg jeles ni.... org lain skali scan dh leh tau dh... kaksu ni berkali2 scan pn x nmpk lagi... jeles sungguh...

    ReplyDelete
  3. ::cheqmoomoo-tu rr nak buat mcm tu..tp nak beli buah tu yg jauh..thnkz for info babe..:)

    kaksue-hahhaha..takper kak sue..scan x bermakna btul..:)..::

    ReplyDelete
  4. hi mommy to be!1st time singgah..=)

    yun rase baby boy kot,sbbnye dis year rmai yg dpt baby boy..kalau boy blh geng..hehe!

    ReplyDelete

::come to comment my blog::