My Instagram

Thursday, May 5, 2011

::LOVE THIS SONG::

::05 May 2011-3.15ptg::
::Khamis::

::Assallamualaikum..nak share ngan korang lagu ni..actually lagu ni ada dalam clip pic gambar kawen..korang yang mengikuti blog aku mesti perasaan kan aku tak upload secara officially gambar masa majlis kahwin aku kan..takper..aku share lagu dulu...good choice from my officially photographer..so esok entry pasal aku nyer OP..mesti ada yang cakap aku paper ntah kan..sbb baru nak buat review gambar kahwen..dah nak dapat 'mybubble' dah..but i have my own reason why..sesiapa yang tak suka esok jangan tunggu entry aku..:P...hahhaha..tetiba emo..so enjoy the song first!!xoxo...muaah::



TOMPI MENGHUJAM JANTUNGKU LYRICS

segenap hatiku selalu memujamu...oohh...
seluruh jiwa ku persembahkan untukmu
sepenuh cintaku merindukan dirimu
seutuh gejolak membakar hatiku...

seperti cahaya hadirmu diduniaku
seperti ribuan bintang yang menghujam jantungku

kau membuatku merasakan indahnya
jatuh cinta
indahnya dicintai
saat kau jadi milikku
oh takkan kulepaskan dirimu oh cintaku
teruslah kau bersemi di dalam lubuk hatiku

1 comment:

::come to comment my blog::