My Instagram

Thursday, April 21, 2011

::Bila Si Suami Izinkan...::

::21 April 2011-12.00tgh hari::
::Khamis::

::Assallammualaikum...tengah hari yang indah..lapar sudah..hahhaha..ok kali ni aku nak share ngan korang my happy time bila mydear izinkan kuar berjumpa all my bff..yer rr..kalau dulu single..bila-bila masa jer leh jumpa beronggeng..now semua kena minta izin ok..alhamdulillah aku dapat hubby yang sangat sporting and understanding..yer rr..bila dah kawen ramai yang bagi excuse nak jumpa kawan2 amat payah..lagi2 bila minta izin suami..bagi aku..masa tu memang aku tak dapat nafikan..masa amat terhad..yerlah nak bahagi masa untuk suami..untuk family..dan untuk kawan2..tapi kalau korang ader masa yang terluang..y not use that time for ur happy moment..ok..last thursday aku jumpa si kecik lala ni..kalau korang nak tahu dia ni kawan aku since uitm lg..dia gak lah deco my hantaran..everything bout my wedding dia bnyak gak bantu..and she also have own blog..blog dia nama..ceklala ..kebetulan time jumpa dia aku drive sendiri..so plan jumpa after keje..so kita org jumpa kat midvalley..dkat ngan opis aku..huhhu..tak jalan mana pun..lepak kat food court sambil borak2..even kejap jer aku jumpa dia..tapi bnyak gak story kami sempat borak2..huhu..meh layan gambar sikit..

::santapan kami...::

 ::muka lepas kekenyangan::
::abaikan muka ku yang makin tembam..huhuh::

Then another story meet all my bff..ahad lepas..one of my frens launch spa..so aku di jemput..hihih..so apa lagi bila dah jumpa all gurls..banyaklah citernya..nasib mydear izinkan pergi..mydear tak dapat join sebab ada keje..so sebelum sampai kat tempat my frens aku,sue,ila n kak azie g lepak kat PapaRich..layan makan lunch dulu..sebab masing2 lum lunch lagi..then after that br kita org g skali..kebetulan kena tunggu merah kan..so guys..malas nak citer panjang.layan gambar k..!!xoxo..muaaaaaah::

 ::muka kelaparan..eh sue mana?hahha..sorry sue terlupa nak snap muka sang owner camera ni..hihih::

 ::tadaaaaaa..dah sampai spa..yang kat bawah pakai tudung tu owner spa..nana..spa dia kat bangi..nice deco nana!!::

::us::

 ::memory::

::guest book..ha tu nama spa nana..meamore!!spa dia kat bangi seksyen 9..:)::




7 comments:

  1. ::no hal babe..but kena set date dulu..hihih::

    ReplyDelete
  2. ahak...tomei la ko nasya..
    windu lak bwk peyot..i dulu pon 4m> da dembam sgt tomei..tike tu la..
    mkn selagi bole..pikir baby nak mkn..hehehe..
    slmt bwk peyot kesane ke mari..
    :D

    ReplyDelete
  3. ::puan ungu-wah dah ader blog..hihi..x sabar nak jadi macam kamu wahai sahabat!!..:)..::

    ReplyDelete
  4. ah, aku takde. tak dijemput pon. bai.
















    bile next?

    ReplyDelete
  5. sonoknye leh ronggeng2 ngn bff..
    btw,u sgt chomel dear even tembam..tkpe,pregnant mom is alwez sexy in their own way..(^_^)

    ReplyDelete
  6. lynda-hahha..ala ko kena tanya organizer bila next meet..:)

    nurul-thnkz babe..hope u will be like me one day..:)::

    ReplyDelete

::come to comment my blog::