::LOVELY END OF MARCH::

::01 April 2011-5:00ptg::
::Jumaat::

::Petang ni gerak balik Kuala Terengganu..bestnyer..dah lama tak balik..last raya cina ari tu..sebelum aku gerak balik meh aku share gambar2 aku semalam...hihih..jarang kan aku update gambar aku yang terbaru..bukan apa..'chomel' sangat..kang korang mesti 'terkata' bulat nyer ko skrang..hahhaha..bukan tak nak terima..aku ngaku..ngandung ko..takkan aku nak kurus keremping kot..hahahha..sian kat 'my bubble'..nak makan..

Semalam opis aku buat 4-4 gathering..memang akan buat setiap minggu terakhir setiap bulan..so aku tak budget lah ada sesuatu special untu aku..because my bufday early month k..itu pun opis mate dah celebrate makan2..tak sangka semalam ada lagi..tapi kali ni officially potong kek..hihi..dah tua wei..malu..mydear pun lum sambut lg..mydear..sayang tuntut gak hadiah..hahhahah:P..so layan gambar aku ptong kek k..kakka..show off jap..abaikan aku yang carca marba k..dah petang kot..muka memang dah tak rupa apa lah..hihi..thnkz to my big boss for celebration..

::diorg macam paham2 fav kek aku from secret recipe-chocolate cheese!!::
::thnkz guys!!:: 

Lepas abis keje semalam mydear ajak tgok wayang..kan aku dah update review movie aku tgokkan..ha kali ni aku share gambar aku ngan mydear..gambar time busan kot sebab movie delay dalam 15 minit..lihatlah 'my bubbles' getting bigger..huhuh..love all the day..xoxo..muaaaaaah::


Comments

  1. alololo..makyonggg.. sweet je ko potong kek tu sya.. lama tak jumpa..:)

    ReplyDelete
  2. ::tu rr ana..bila lah dapat jumpa lagi kan..:)..::

    ReplyDelete
  3. bahagia nye ko babe.... aku tumpang hepy.. pe secret ko bila dh b'umahtangga nie?

    ReplyDelete
  4. ::hahha..insyallah ko pun akan rasa benda yang sama k..rahsia?kena rajin slalo tgok semanis kurma...huhuh::

    ReplyDelete

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts