::Forced to FORGET!!::

::06 April 2011-9.30pagi::
::Rabu::

::Assallammualaikum semua..short entry sedih pagi ni..supposed aku and mydear ada trip to 'Jakarta' on this month..ticket dah book awal dah..semua kawan mydear uruskan..tapi tulah semua tu terpaksa di lupakan..uwaa sedihnya..semuan ni atas nasihat doktor mengenai 'mybubble'..for this moment doktor tak galakkan aku jalan jauh..sebab dari awal lagi kandungan tak berapa sihat..now masih lagi dalam pemerhatian doktor..Aku kena jumpa doktor setiap dua minggu sekali sebulan...so mydear sangat risau nak bawa aku fly jauh-jauh..so for this moment terpaksa lupakan..hurmm..takperlah for 'mybubble' i will do anything..ok mood tengah tak brapa ok..will update later!!xoxo.muaah::


Comments

  1. ala,tkpe..nnt p h.moon b;3 la... mcm aku dlu mula2
    1-3mth mmg tk g mn pun. konon nk p lgkawi pas2 mama wazan tk kasi sbb still br nythg can hapen. kene jage elok2 bb lom kuat.
    4-6mth tu mmg dh malas la nk jln2.. penat + letih smua ade.. so, tk jd gak ..
    7-9mth lg la tk bleh.. perot dh besor.. nytime leh kuor.. huhuhu.. until now, tgu naufal 1yr br leh jln2 kot..ehehehe..

    ReplyDelete
  2. ::tu rr..p pujuk gak..jalan dekat2 jer..tp yerlah..nasib dapat husband duk jauh..kira berjalan gak tu..:D..::

    ReplyDelete
  3. tak per... nanti lain kali awak bb jalan2 sekali... sekarang yang paling penting jage diri dan kesihatan tu bebaik yer....
    take care....:)

    ReplyDelete
  4. ::thnkz dear aty..insyallah..hubby oun bg tahu mcm tu..:)..::

    ReplyDelete

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts