My Instagram

Monday, March 28, 2011

::Outdoor Maternity Portraiture::

::28 Mac 2011-12:15tgh hari::
::Isnin::

::Assalammualaikum semua.. Monday blues!!pagi ni aku lemau kot sebab tak sempat breakfast..last weekend yang membuatkan pagi aku ni menjadi lemau selemau biskut..hahha..time meeting pagi tadi pun muka aku tak bermaya..nasiblah make up aku pg tadi cover muka yang tak cukup tido ni..hahhah..ok back to topic..pagi ni aku memang kena search something..tp sambil2 search aku jumpa gambar2 ni..memang ada niat nak buat gambar macam ni..sekadar koleksi peribadi..yerlah dah lah pic pre wed tak sempat nak amik dulu sebab kesuntukkan masa..so why not aku abadikan for this moment pic....hahha..mesti korang tertanya-tanya kan..aku citer pasal gambar apa..hihi..ni dia..









So cute rite..ishk tetiba plan dalam otak..yerlah..for first baby kan..mestilah excited bagai..but still in plan..ni semua aku just nak share ngan para bakal ibu..mana tau idea ni menarik kan..hihih..ok lah nak g lunch..xoxo..muaaaaah::

4 comments:

  1. ala, amik je la gmbr ala2 cam yg nas search tuh... ok per.. lgpn org kata, time pegnent ni, kita kelihatan lagi seksis.. hhehehh

    ReplyDelete
  2. ::hahha..ye ker kak sue..tu rr nak pakat ngan p ni..kakkaka..tp suruh adik amik jer..:D::

    ReplyDelete
  3. idea menarik...suker..!!! nak buat nanti...:)

    ReplyDelete
  4. ::aty nanti dah buat buat entry tau..mesti aty chomel..hihi::

    ReplyDelete

::come to comment my blog::