::Bulat Itu Menarik?::

::28 Mac 2011-3:00ptg::
::Isnin::

::Ari ni sampai dua kali aku update entry..gillo..nampak sangat aku tak buat keje kat opis..hhahha..ampun boss...bukan tak nak buat keje tapi.......(sila bg 1000 alasan)...hahhaha..ok2..sejak nak jadi ibu ni..aku rajin bebenor search barang pasal baby..even baru sangat usia kandungan aku..tp ntahlah..aku semacam excited jer..tp dunt worry guys..excited menengok jer..beli tak leh lagi..mydear and family ku pesan awal lagi..so untuk menahan nafsu ku ni..aku just cuci mata jer..hahhaha..leh tak macam tu??hihi

Ok kali ni aku nak share pasal BOTOL SUSU...by the way sejak nak jadi ibu ni..banyak yang aku kena alert especially benda yg berkaitan ngan kesihatan baby yang bakal aku lahirkan ni...Sebelum ni aku tak tahu pun apa tu BPA..pernah lihat botol susu tertera "BPA FREE"..tapi tak amik endah pun..tapi sejak dapat tahu kerajaan haramkan penjualan botol susu bayi polikarbonat yang mengandungi 'Bisphenol A'(BPA) yang akan berkuat kuasa 1 Mac 2012..terus aku google mana2 botol yang tertera 'BPA FREE'.




::kat atas ni sebahagian botol yang akan tertera 'BPA FREE'::

Tapi hati aku tertarik kat satu ni..itu pun aku blog walking kat blog opismate mydear..di sebabkan kak jall ni dah ada dua anak..dia ni kira bahan rujukkan lah..hihih..ni botol yang aku masudkan..

 ::mempunyai banyak warna::

 ::Sebijik botol susu harga dia RM41.90.
Size 250ml::


 ::Ni  thermal bag dia.
Nak kasi susu warm.
Harga RM35.60::

 ::siap ada tempat penyangkut..maybe untuk kat storller..hihi::

 ::kira tahan lama..leh pakai untill baby tak isap puting::
::berus yang chomel::
Harga berus RM29.90.

So pada sesiapa yang sudi bagi hadiah kat aku nanti...belilah yang macam ni...yang pasti 'BPA FREE'.hahhaha..xoxo..muaaaaah::

Comments

  1. nasya, skang momma tu tengah diskaun rm35 kot sebotol. hehe.

    ReplyDelete
  2. chomel :)..doakan cik ngah dpt keje cepat..boleh blikan botol susu utk "bubbles"..I like move it..move it~~~..:)makny buat koje ye...jgn curi tulang..hoohooo

    ReplyDelete
  3. ::kak jall-ye ker kak jal?ni yang x sabar nak beli!hahhaha

    zera-cik ngah baby doakan dapat keje..sbb leh beli stroller 2k tu gak..hahhahah...eh chomel plak panggi perut along 'bubbles'..hhahaha::

    ReplyDelete
  4. cutenyer...!!! ai yang tak de baby ni pon teringin nak beli...:)

    ReplyDelete
  5. ::hihi..takper aty..survey2 dulu k..:)..::

    ReplyDelete

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts