My Instagram

Monday, March 7, 2011

::Love Story::

::07 March 2011-03:30ptg::
::Isnin::

::Assallammualaikum..hye guys..petang ni aku lesu jer..kepenatan weekend ku amat terasa..but i'm happy because had a great time with my biznes..by the way..petang ni saja nak share ngan korang..Love Story..korang ader kisah cinta yang ingin di kongsi?meh2 share ngan aku..hahaha..dah macam doctor cinta plak..hihih..mesti kisah cinta korang cerita teragung yang membuat seribu kenangan...mesti kornag tertanya kenapa aku sibuk nak share bout love story ni..ok macam ni..siapa tengok American Idol season terbaru ni?by the way aku bukan peminat no 1 rancangan ni tapi di sebabkan family suka tgok..tertengok gak..antara banyak peserta..ada sorang ni nama dia Chris Medina..dia ni tak berjaya pun for top 24..tapi oleh kerana have a story masa dia compete terus jadi famous..love story make his famous for me..and sangat touching ok..aku share video and lirik ngan korang k..bagi korang faham sendiri kisah percintaan si Chris Medina..tajuk lagu ni 'What Are Words' .. so bila dah dengar lagu ni sila2 lah share pendapat korang ngan aku..itu pun kalau korang rajin..and one more thing..saja nak hangatkan keadaan..ada lagi kah kisah percintaan macam ni?for me maybe and hope mydear will be like him also..same with me..insyallah...so enjoy the song..xoxo..muaaaaaaaah!!::



“What Are Words”

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I’ll be there
Anytime you whisper my name, you’ll see
How every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most
What are words
If you really don’t mean them
When you say them
What are words
If they’re only for good times
Then they don’t
When it’s love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we’re gone
And I know an angel was sent just for me
And I know I’m meant to be where I am
And I’m gonna be
Standing right beside her tonight
And I’m gonna be by your side
I would never leave when she needs me most
What are words
If you really don’t mean them
When you say them
What are words
If they’re only for good times
Then they don’t
When it’s love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we’re gone
Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I’ll be there
And I’m gonna be here forever more
Every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most
I’m forever keeping my angel close

No comments:

Post a Comment

::come to comment my blog::