::nur kasih::

::04 March 2011-5.30ptg::
::Jumaat::

::Salam pembukaan yang ringkas..aku ngah asyik tengok youtube..then aku terjumpa trailer movie ni..for honestly..masa citer ni tayang kat tv..aku jarang tgok..tapi time puasa tu rajin gak lps sahur duk ngadap citer ni..hahha..semua di sebabkan lagu..aku suka lagu ciptaan yasin ni..aku dengar movie ni nak kuar bulan ni..tp time aku tgok trailer ending teaser tu kuar bulan 5..so tak nak story bnyak2..aku sisipkan trailer citer ni n lagu ni..and the part interesting soundtrack movie ni..tiz zaqyah nyanyi..so enjoy..tak sabar nak tgok movie ni..coz trailer dia nampak sedih..:)..xoxo..muaaaaaah::

::ni trailler movie::

::the soundtrack..:)..::

Comments

Popular Posts