My Instagram

Tuesday, March 8, 2011

::Are They So Cute!!::

::08 March 2011-5.00ptg::
::Selasa::

::Salam semua..now aku macam rajin kan update status..hihi..mesti korang tak rindu ngan blog aku yang kadangkala bersawang ni..hihih..ok actually aku ngah buat research for simple promo teaser..untuk buat story board for our advert..so memang bnyaklah yang aku search sampai aku rasa busan and ngantuk..nasib ari ni boss blanja tart telur..so leh gak mulut ni ngunyah2..hihih..

Ok aku tak mo citer panjang..dalam masa aku aku buat research..aku jumpa iklan promo ni..so cute ok..rasa nak ikut diorg main roller blade skali..haish..tetiba aku imagine kalau anak aku esok macam ni..kiamat dunia..hahhaha..so untuk tidak berteka teki..meh aku share ngan korang video ni..:D..xoxo..muaaah::

::mak aii cute nyer possing..hihi::

:: gangster x gangster lah diorg ni..nampak?hahhaha::


2 comments:

  1. nnt anak mommy to be..kene posing mcm tu gak tau :p

    ReplyDelete
  2. ::hahha..unty elya..chomel kan..rasa x sabar nak tgok my baby macam mana..hahha::

    ReplyDelete

::come to comment my blog::