::BUKU HAMIL::

::31 Mac 2011-1:30ptg::
::Rabu::

::Selamat tengah hari...hihi..short entry dari aku..sesiapa yang pernah beli buku ni...'Diari Hamil' ?Meh share ngan aku..niat esok nak beli satu..macam ramai yg suggest beli buku ni..tapi worth it ker?so please ya..pm me..:D..xoxo..muaaaaaah::


- Buku (idea asal oleh Kamaruddin Mamat) ini merupakan panduan lengkap kepada bakal ibu. Mendedahkan perkembangan semasa bayi serta ibu sepanjang kehamilan.
- Panduan berguna bagi melancarkan aktiviti ibu semasa hamil dan menyediakan diri selepas proses bersalin.
- Turut memuatkan tip-tip yang berguna kepada suami dan bakal bapa untuk kesejahteraan isteri dan bayi.
- Mendedahkan panduan dan amalan yang sewajarnya sebagai seorang Muslim. ‘Checklist’, catatan ibu, memo ibu, ruang–ruang meletakkan gambar ultrasound bayi anda dan lain-lain lagi.
- Dijadikan hadiah buat bayi yang bakal lahir supaya apabila telah dewasa si dia juga dapat menghayati saat-saat manis dan pahit ibu mengandungkannya.
- Hadiah kepada isteri tersayang. - Khazanah kenangan paling berharga buat seisi keluarga yang boleh disimpan sebagai koleksi peribadi.
Penulis 
1. Khairun Nisak Zakaria
2. Muhd Mawardi Zakaria
3. Khulwana Hanapi
Kod KatalogTBBK 1169
Kod ISBN 978-967-388-010-2
Harga 
: Semenanjung M'sia - RM26.00
: Sabah / S'wak: RM28.00

Comments

  1. dulu nurul masa pregnant ada seorang abang kat office ni bagi satu buku apa tah tajuk buku tu ok gak buku tu dari A-Z dia bagi panduan

    ReplyDelete
  2. ::tu rr nurul..nasya ingat sok nak g beli..mana tau ada bnyak info yang membantu..:)::

    ReplyDelete
  3. i dah usya tapi not interested.
    hehe beli buku lain! babybook! best!
    hehe

    ReplyDelete
  4. ::yer ker babe..tu rr nasya pun x sure its worth it or not..by the way amelyn beli buku tajuk apa?meh sahre2...hihih::

    ReplyDelete
  5. i bought it. ade info menarik..not very the details, but still it can help as sometimes read a full article about something makes me lost..hahha..so a short note does help me. and i jot down everything about my pregnancy in this diary, with intention of giving it to my son when he has a pregnant wife..and hopefully, he can use it, and feel how much i love and care about him..hehehhe..

    ReplyDelete
  6. ::amalina-hihih..thnkz babe..memang plan nak beli gak..hihi..for collection for first time pregnant..agree with u..after this they can know how much we take care of them..:)...::

    ReplyDelete

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts