My Instagram

Wednesday, March 30, 2011

::JODOH?TAKDIR?ATAU KEBETULAN?::

::30 Mac 2011-5:00ptg::
::Rabu::

::Korang pernah terpikir tak yang hubby korang skrang adalah jodoh..dan kalau di pikirkan kan dan direnungkan..sama tak ngan taste yang selama ini korang idamkan?hahhah..soalan tricky kan?kakkakak..macam-macam jawapan aku pernah dapat..ada yang jawab..tak sangka ok..ada plak..sama wei ngan hero aku minat dalam filem2 hollywood,korean or hindustan...hihihi..tapi kalau yang dapat betul2 citarasa korang tu..memang aku kagum..kiranya apa yg korang dambakan kan tercapai gak hajatnya..hihi..

Aku dulu orang sekeliling yang rapat selalu imagine jodoh aku mesti dengan orang yang ala2 mamat Hollywood..ye rrr..kiranya nak samakan aku nyer ketinggian,'kechomelan'(hahha.sesekali perasan) and kulit sawo matang aku ni..tapi bila lihat jodoh ku sekarang..semua sankaan diorg tersasar..hahhaha..yang dapat sekulit manis...hahha..luv u mydear..bukan apa..aku suka korang imaginasi jodoh aku..kadang2 seronok dengar..hahha..suka korang kan padan2 kan..hahha..tapi yang pasti rahsia ku dari dulu..aku memang sangat suka muka ala2 'Bollywood'...hahhaha..cuba korang tgok muka mydear ku..ada kan iras2..hahhaha..tapi tak lah selama ni aku war2kan kat semua org yg taste aku ni mcm ni..mcm tu..yang pasti semua tu ketentuan-Nya..mungkin dah tertulis jodoh aku dengan apa yang aku idamkan..hihihi..

Aku rasa dulu aku minat sangat kot nengok movie ni..kebetulan plak mydear ku pun kaki movie 'Hindustan'..ha apa lagi kena lah..hahha..so korang layan movie ni nyer trailer hit song..tipu lah kalau ada yang kek wat kata tak pernah dengar..tapi kalau serius tak pernah dengar and nengok..meh layang gambar n video ni..



::ada macam aku ngan mydear tak?hahhaha::


video
::tetiba berangan jap...hihih::

Suka sangat ok ngan movie ni..lagi2 tgok shah rukh khan..muka ala2 mydear tak?hhihi..idung kot..so 'my bubble'..please be nice in mommy tummy..hope your nose be like papa too!!hahhaha..mood berangan di petang hari..xoxo..muaaaaaah::

6 comments:

  1. papa p sahruhkang?? OMG!! haha xdapat sahruhkang, dapat sahruhpi pun jd la kan.. kuikui

    ReplyDelete
  2. ::hahhahah..la dengki...kui2::

    ReplyDelete
  3. hehehe..jodoh pertemuan di tgn Tuhan..(ayat typical =p)

    ReplyDelete
  4. oh jodoh.... muncullah dikau... hehehhe :P

    ReplyDelete
  5. ::hahhaha..sama tak ngan muka abang p..:P..::

    ReplyDelete

::come to comment my blog::