My Instagram

Wednesday, July 28, 2010

::Untuk Si Kechik Yang Chomel::

::28 Julai 2010-11:00 pagi::
::Rabu::

::Untuk Si Kechik Yang Chomel?hahhaha..dah sah2 entry ni bukan di tujukan pada bride to be tp kepada mom to be and already be a mom..tp kalau bride to be nak beli pun boleh..buat stock..:D..ok..kali ni aku nak citer satu blog ni..cute2 baju dalam blog ni..harga sgt reasonable..kalau lah aku dah ader anak mau aku rembat satu..hhahah..ok tanpa buang masa..nama blog ni 4urlittleone ..nama pun cute..so untuk para ibu and bakal ibu..sila lah singgah2 blog ni..ceh promote..bkn apa..sbb aku suka baju2 yang di jual kat blog ni..and sangat cute!! so rajin2lah yer..:)..aku bg korang cuci mata blog ni..xoxo..muaaaaaah::

::Visit This Blog..Cutties Stuff::






5 comments:

  1. mmg cantik2 la bj kat blog yg nas promote nih.. tapi byk baju gigirl la.. ni yg rase cam nk beranak gigirl plak nih... hahaha.... nas, kalu bekenan, bule beli wat stok k.. seksok kalu dh ade anak sdiri, x yah ssh2 nk beli lagi.. kalu xpn, belikan tuk adik asyraaf nnt ker.. hahahaha... poyosssss

    ReplyDelete
  2. ::kan kak sue..chomel sgt..saja jer view..tetiba cute2 jer::

    ReplyDelete
  3. kami akan update blog kami dr masa ke semasa...slalu lh jgok2 blog kami ye..tolong lh promote2 pda kwn yg lain...:)

    ReplyDelete
  4. ai pn kre si kecik yang comel gk r kn..wink2..=p

    ReplyDelete

::come to comment my blog::