::D.A.M.A.I LAUT HERE WE COME..::

::09 Ogos 2010-3:20 ptg::
::Isnin::

::Dah lama kiranya aku x update blog..lately ni sangat bz..bz ngan keje..bz ngan preparation wedding lagi..ayo leh pecah kepala..takpe nasya releks2..dan aku masih mampu ter senyum..lagi sehari dah nak puasa..supposed aku buat entry ucapan kedatangan bulan suci..tp takper sok aku buat erk..korang tunggu ker?:P

Ok aku nak citer sepanjang 3 minggu aku sebelum puasa..bnyak aktiviti aku buat  g umah org kawen,g kenduri nak puasa and yang paling best company trip ku ker D.A.M.A.I LAUT ...ha ko..untuk pertama kali bersama company yang aku berkhidmat x sampai setahun ni..aku g trip..jauh x jauh pun aku g D.A.M.A.I LAUT dekat Lumut Perak..Jauh tuuuuuuuu..hahhaha..mula2 rasa x best lah..sbb dlm company ni aku dua org jer melayu(but now masa entry ni di buat dah tambah sorang melayu..:P)..mati kutu gak..tp nak x nak kena g gak kan..pagi nak ber tolak tu mmg aku xder mood..packing pun ala kadar..lagi2 bila diorg bg schedule ader team building..mak ai..dah lama kot aku tinggal kan..time kat UiTM pun aku skip aktiviti ni masa KESATRIA..hahha..rajin x rajinlah aku ni kan..pagi tu mydear antar..mmg aku xder mood sampai nak drive g opis pun mydear kena antar..hahha..manja giller...:P..

K aku citer sebahagian aktiviti aku kat sana..ari pertama seperti yg di jadualkan Pukul 9 gerak dr opis naik van persiaran bw kami ker D.A.M.A.I LAUT..huhu..penat tul..yer lah dah lama x jalan jauh..padahal 3 tahun blajar dulu ke sini gak aku rempuh..UITM PERAK di HATIKU!!..hahha..selingan..ok2..sampai sana area pukul 2..mkn2..then rest..lps tu kita org buat lah aktiviti apa yg ader..Wei aku terasa buat laporan sekolah plak!!mcm ni korang lyn jer gambar..mesti korang phm..penat kot aku mengedit bg tatapan korang..:P..yang pasti..bila dah lama kat sana ..syoklah plak..tenang n damai..sedamai namanya D.A.M.A.I LAUT..suggestion for honeymoon maybe ya..its good place..sesiapa yang suka kan ketenangan..yang bkn dtg bercuti untuk shopping..this its the best place..so untuk korang x borring ngan penulisan aku..enjoy the pic..:)..abaikan muka aku yg makin tembam tu..uwaaaaaaaaaaaaaaa..xoxo..muaaaaaah!!::


::day one::

::day one-nite::

::day two-flying forks::

::day two-team building::



::day two-nite::


::balikkkkkkkkk::


Comments

  1. seronoknya.. damail laut yg mendamaikan jiwa kaedah nya ... =)

    ReplyDelete
  2. ::damai sangat u..tenang jer g sana..jom2 ajak blogger2 jumpa di sini..ala2 gathering::

    ReplyDelete
  3. KAhkAhKAHkAh
    mmg bukan asal ade trip kesatria
    mmg selalu ponteng ke????

    KHaKAHkAHkHakAHkHA =p
    damai laut tu cantek kan babe?
    aku penah pergi
    sekali je ms kat uitm.

    ReplyDelete
  4. ::babe-kan kita nyer MPG kat sini..:D..::

    ReplyDelete
  5. wah!!!! ade 2 org je melayu kat sana... mesti jadi rebutan jejaka2 ensem kat sana ni kan.. hehehe....

    nk jadikan DAMAI tmpt honeymoon nnt??? dh siap bgtau awal2 lagi tuh.. pahni time honeymoon jgn plak terkejut kalu2 ada paparazzi yg ikut skali.. sbb dah tau tmpt. hehehe

    AKU SEDANG MENUNGGU.. tunggu apa????

    ReplyDelete
  6. betul ckp lynda! tiap kali kesatria mmg slalu monteng kan??ekeke...same je ko lynda kan hahaha

    sya, yeke kte punye MPG kt situ?xingt lak hehe ;)

    ReplyDelete
  7. ::kak sue-hahha..rebutan lah sgt kak sue..nak ngintip yer.tettt..x tahu lah kalau en p berkenan nak honeymoon kat sini..:D

    lala-ha lah la..MPG kat sini..UITM kan mmg buat kat sini..cuma lain tahun jer kita raikan MPG..:P..::

    ReplyDelete
  8. yg pnting bos suport smua..huhuhuhu..
    pulau kt ganung byk..sure en p nk g redang / perhentian..bes nye.. tk pun ang mai langkawi la ..aku leh nyibok..hahahaha..

    ReplyDelete
  9. ::huhu..langkawi..en p yg nak g sana sgt tu..sbb dia suka g pulau2..:)..nanti aku dtg yer wan..:D..::

    ReplyDelete

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts