::BACHELOR PARTY::

::20 Julai 2010- 10.30pagi::
::Selasa::

::Hai semua..rindu pada semua..cewah..k kali ni aku nak minta pendapat..aku teringin nak buat BACHELOR PARTY..ok x?ngada2 ker?hahha..ni pun dapat idea dr huda a.k.a spreadmyhappiness  ..suka tgok party dia ngan kwn2..for me BACHELOR PARTY ni hanya lah as a gathering with ur luvly frens so aku rasa x salah even ader yg ckp kita ni dah ala2 kebaratan..masa ni lah kita dapat gather sama kwn2 kan..after kawen belum tentu..haish..so untuk aku tidak merepek lagi..kalau sesiapa yang sudi share idea ngan aku..plz let me know...tempat apa yang paling sesuai untuk aku gather with all my luvly frens..and what kind of theme yang patut aku pilih..yang pasti aku hanya mau santai n rileks..so kawan2 blogger yang di kasihi..sila2 lah bg pendapat n idea yer..k lah..xoxo..muaaaaaaah::


Comments

  1. karok smpai serak...x pong wat bbq kat sungai tekala ke gabai ke syiok gak ape..lg relax.. =P

    ReplyDelete
  2. ::hahha..ok gak idea tu..karok..nyanyi sampai sudah..lallala::

    ReplyDelete
  3. hmmm tgh pk2 nnti nak wat party tu kat mana...huhu

    ReplyDelete
  4. dear, kamu mmg dijemput..jgn segan ek hehee

    ReplyDelete
  5. ::fatihah-thnkz dear..xoxo..muaah::

    ReplyDelete
  6. alamak, nama penuh awak ape ek huhu

    ReplyDelete
  7. ::just write down nasya naim dear..:)::

    ReplyDelete
  8. bukankah bachelor party kengkawan kite yg throw for us?

    ReplyDelete
  9. ::kay-babe..dsbbkan kita bkn barat..so kena buat sendiri lah..ala not 100% bachelor party mcm diorg..just gathering bfore married..:)::

    ReplyDelete
  10. ouh gitu eh..id love to hav one tapi malu la pulak nk wat for diri sndri..sbb my frens yg i attend the bach party mmg bridesmaids diorg yg handlekan wat like surprise..sinc my frens da ade dat "tradition"..i jadik segan..

    ReplyDelete
  11. ::huhuh..kay..nasya pun segan gak but saja2 jer ni..bg meriah..n nak jumpa kwn2 lama..:)::

    ReplyDelete
  12. up to u dear...kalo u think that party leh buat u jumpe blk kawan2 lama u before u tie the knot..ape salahnye kan...njoy ur life..=)

    ReplyDelete
  13. ::kan huda kan..:P..thnkz babe::

    ReplyDelete
  14. haha, tq for the link, the idea is simple, cari some funky mask, then helium balloon, pki baru ikut theme color, then tempat i aritu kat 7atenine kat hotel ascott, restaurant n bar, tu yg mcm gelap skit, ape pun just cari fancy restaurant, full house pun best ok, delicious, chilis ke, tgi, the apartment, or kalau tak check in hotel ramai2.. so boleh rambu ramba.. hihi.. i aritu pun simple je, makan2 n amik gambar, takde main game sebab dah last minit, and kalau u sendiri nak throw pun okay since nak celebrate ngan kawan2 kan.. either way will works.. :)

    ReplyDelete
  15. ::kan huda..suka sgt ur idea..thnkz dear::

    ReplyDelete
  16. babe, nanti aku utuskan pada kekawan ek sbb aku akan pasti dlm tu aku pon tetap ade kAHkAkHAkHAkha =p

    ReplyDelete
  17. ::kan bet?aku nak yang santai tau..hahha..leh x ader permintaan..:P::

    ReplyDelete
  18. yang...ap kt u wat bachelorete party kt pantai2...wah..syahdu gitu..blh wat actvty ckit...

    ReplyDelete
  19. bachelor party tu mcm bridal shower kee yangg??
    ermm..macam huda ckp,kalau u nak buat makan2 je then ambik2 gamba, fullhouse pun cantik jeee...ramai jee org buat kat sana..he3..
    atau pun, gi lepak2 pantaiii..pun syokk gakkk

    ReplyDelete
  20. ::elya-tu lah dear ngah set tmpat gak ni..:)..::

    ReplyDelete

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts