MIAQIB KITCHEN

MIAQIB KITCHEN
OPEN ORDER : WHASSAP - 0192294252 / FREE DELIVERY KLANG AREA

Thursday, November 19, 2009

::arghhhhhhhhh!!::

::19 nov 09-3.32ptg::
::khamis::

::Stress!!pandai nak tukar lay out..lps tu g save tanpa was2..now smua kwn2 bloger klick aku dah ilang..uwaaaaaaaaaaarghh...nak kena search balik...sedih..not in mood...

a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p
q
r
s
t
u
v
w
x
y
z

plzzz kwn2 blog ku..abaikan blog aku yg cacar marba ni..aku akn update n kemas kini kan x lama lg....::

::diet??harus ok!!::


::19 nov 09-12:14 tgh hari::
::khamis::

::Gemuk?!eii ayat paling aku geram..huh!..nak buat mcm mana dah keturunan baka besar..ni aku ngah nak kuruskan lah ni..huhu..marah sungguh!!..tinggal brapa bulan jer lg..yg pasti berat aku turun cuma lmbt nak turun..hahhaha...mcm mana ni..kwn baik aku ajak main futsal..aerobik..aku nak smua tu tp timing keje yg x di izinkan..aku balik kul 6..nak redah jem lg..mau sampai shah alam dlm kul 7..huish..xkan aku nak terkejar-kejar..apa yg aku perlu aku lakukan ni..nak g jogging..leh jer..tp on weekend..itu pun kalau aku xder plan g mana2..now aku set kan bfast aku..ikut kan nafsu ni mau smua aku balun..tp sabar nasya..utk brapa bulan sahaja...pagi aku minum susu n corflakes..lunch jarang amik..klu ader pun nasi..tu pun jarang ok!!..mlm aku mkn yg berkuah..huhu..kwn aku kata jgn seksa diri..tp nak buat mcm mana?ngan keje aku yg duk mengadap pc..mana nyer nak bersenam..

Takper dgn kesungguhan aku teruskan..kalau leh nak turun sampai berat yg di ingini..tp aku x lah sampai seksa diri..mana yg mampu aku buat..huish..ngan sokongan mydear..insyallah..



::dato ct..aku nak kurus mcm ni leh..huhu::


Thursday, November 5, 2009

::pencuri yg bengong..::

::5 nov 09-10:38 pagi::
::khamis::

::Entry aku kali ni x der kena mengena ngan wedding tp juz nak share ngan korang..seram wei..aku baca dua blog ni..seram giller..terus aku pikir..haruska aku upload pic utk tatapan korang smua sekadar berkongsi kalau ader mahluk allah yg mcm ni..kadang aku x phm ader org yg sanggup buat kita mcm ni..takut sgt2 wei..sblm ni aku ader baca tp x tahu plak ader yg kena lg teruk ok..aku pinjam entry chika..akudah lama baca blog dia ni tp jd silent reader lah..mmg best baca entry dia lg2 life ngan hubby..amik experience..tp lps baca the latest entry aku jd pikir banyak kali..ayark..mcm mana entry ko leh di tiru bulat2..durjana tul pompuan tu..ni aku tunjuk sikit entry chika utk pmpuan bengong tu...

::ni blog chika..entry pasal geram kat pompuan tu::

::ni entry pompuan tu copy juz tukar mana yg di rasa x sesuai::

::ni entry chika..ayark sgt giller itu pompuan::

kalau korang nak baca lebih lg ttg entry ni klick kat blog chika..axtually aku sgt simpati lah pada2 org mcm ni..anyway my blogger frens..pikirlah..jd lah diri anda sendiri..xder makna masuk dlm kehidupan org lain yg belum tentu sama ngan kehidupan mu kelak..last but not least..'SELAMAT BERAMAL DAN RENUNG2KAN'...hihi pinjam ayat Prof Hj Izi...to chika sabar k..jgn di layan sgt benda2 mcm ni..jika kita pilih jln ini utk berkomunikasi..kita kena terima baik buruk yg mendatang.::

Wednesday, November 4, 2009

::my wedding color theme::

::4 nov 09-11:38 pagi::
::rabu::

::Wedding color theme...akhirnya setelah beberapa minggu aku duk buat entry raya yg dah basi..hahha so now aku mula dengan misi asal..my wedding..finally aku dah dpt kata sepakat untuk memilih color purple..yeay!kredit to pn anil kerana bg inspirasi pada sy..cewah..mungkin ramai ckp aku terlalu awal buat smua ni..dgn tarikh yg x tetap lg..cuma bln jer dah ok(masih dlm rahsia kami)..tp aku harus mula dr skrang..aku x nak wedding aku tercicir satu pun..so aku mula dgn mencari warna tema..x salah kan?hahhah..bkn apa wedding hanya skali dlm seumur idup(insyallah) so kalau blowh aku mmg nak yg terbaik..so now aku dah mula mencari color purple @ ungu @ lavender yg sesuai utk ku..light purple+white?dark purple+white?light purple+silver?dark purple+silver?...ha ni jer blum kata putus lagi..bila tanya mydear..'dear x kisah'..itu jer jwpan nyer..so aku mula kan dahulu sebelum disusuli budget yg akn di usulkan pada mydear..hahhahaha...aku sgt teruja ok..biarlah org kata apa pun..aku mmg suka wedding so kalau leh every little bit bout my wedding aku nak buat sendiri..x nak tercicir pun..bkn apa itu lah satu kepuasan kan..so aku mulakan pencarian warna tema dulu..sebab ini yg palin penting babe..bkn apa kang last minit salah tema mati wo..hahha..k ni antara koleksi color purple yg aku dpt..minta budi baik korang nasihat2 yg di perlukan k..


::light purple..nice kan soft jer::

::dark purple + white..nice too::

::dark purple+black..chantek gak..tp x gelap sgt ker?::

::dark purple+silver..chantek gak..::

wah banyak sgt sbnarnya yg aku dpt tp aku bg yg ni jer dulu k..haha..so harap sgt ader feedback dr anda smua..daaa::

♥ TRULY FROM DIARY ♥

DeAr DiArY nAsYraH nAiM

Like us on Facebook




Popular Posts