::pencuri yg bengong..::

::5 nov 09-10:38 pagi::
::khamis::

::Entry aku kali ni x der kena mengena ngan wedding tp juz nak share ngan korang..seram wei..aku baca dua blog ni..seram giller..terus aku pikir..haruska aku upload pic utk tatapan korang smua sekadar berkongsi kalau ader mahluk allah yg mcm ni..kadang aku x phm ader org yg sanggup buat kita mcm ni..takut sgt2 wei..sblm ni aku ader baca tp x tahu plak ader yg kena lg teruk ok..aku pinjam entry chika..akudah lama baca blog dia ni tp jd silent reader lah..mmg best baca entry dia lg2 life ngan hubby..amik experience..tp lps baca the latest entry aku jd pikir banyak kali..ayark..mcm mana entry ko leh di tiru bulat2..durjana tul pompuan tu..ni aku tunjuk sikit entry chika utk pmpuan bengong tu...

::ni blog chika..entry pasal geram kat pompuan tu::

::ni entry pompuan tu copy juz tukar mana yg di rasa x sesuai::

::ni entry chika..ayark sgt giller itu pompuan::

kalau korang nak baca lebih lg ttg entry ni klick kat blog chika..axtually aku sgt simpati lah pada2 org mcm ni..anyway my blogger frens..pikirlah..jd lah diri anda sendiri..xder makna masuk dlm kehidupan org lain yg belum tentu sama ngan kehidupan mu kelak..last but not least..'SELAMAT BERAMAL DAN RENUNG2KAN'...hihi pinjam ayat Prof Hj Izi...to chika sabar k..jgn di layan sgt benda2 mcm ni..jika kita pilih jln ini utk berkomunikasi..kita kena terima baik buruk yg mendatang.::

Comments

  1. nih lagi satu masalah blogger...
    mentang2la blog chika tuh hot traffic.. dia gi tiru ayat chika... mesti nak glemerkan blog dia jugak.. lainla kalo bg quote siap2 tuh ayat sape..
    ntah2.. gambar yg ade kat blog dia tuh pon bukan gmbr dia.. huhu..

    ReplyDelete
  2. ::tulah is.aku jd takut babe...dahlah sebijik dia tiru ayat dr chika ni..ayark::

    ReplyDelete
  3. aritu kes curi gmbr anak wat masuk contest... ni kes curi lagi.. aishey.... x paham la dunia skang ni.. makin bertambah2 lak pencuri ni..

    ReplyDelete
  4. ::kak sue-ingatkan kat realiti jer ader pencuri..dlm dunia cyber pun ader..haish::

    ReplyDelete
  5. haiyak...mmg bnde ni terjadi kkdg kpd blogger

    ..pernah terjadi kpd 2 blog ni...dua2 pon famous jgk... peniru ni tgh mengandong..then die copy bulat2 org tu nye entri psl pengalaman mengandong... dahtu..mangsa dalah seorang editor ke journalist ke ape tah..dah biase hentam2 org dlm penulisan..mmg silap besar lah...hbes mengamok prmpuan tu...

    then si pencuri ni ckp..die x sengaja ke ape...cmtulah...hahaha


    huhu...pejadahnya lah nk tiru entri org bulat2...skdr jadi idea xpelah...x de keje or malas??? sndiri pk je lah....

    ReplyDelete
  6. tu laa nurul pun byk dgr kes2 gini. takut jugak. lagi2 bab gambar. nak copyright mcm letak something tag malas nak edit. hrp2 org yg kuang ajar tu fikir2 laa sebelum buat perangai mcm tu. insaflah wahai org2 begini.

    ReplyDelete
  7. dorang ni malas nk taip kot main copy paste je.
    aihh.
    wawa pon kena gak, luahan wawa pon dia copy,.
    pelik dgn manusia jenis ni.
    =P

    ReplyDelete
  8. seb baik aku dok flail artis jepun/korea je. itupon tulis sikit2. nk tulis psl life, malas gila. sbb life aku bosan :p

    ReplyDelete
  9. ::tu lah..kita buat blog ni nak share everything tp..

    anil-pelik manusia skrang..

    nurul-nurul..takper lps ni stiap pic kena edit n letak something x leh copy right

    wawa-sabar jer lah kan wa..akk pun takut

    rina-kisah jepun ko slalo aku tunggu..huhu..arashi::

    ReplyDelete

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts