My Instagram

Wednesday, November 4, 2009

::my wedding color theme::

::4 nov 09-11:38 pagi::
::rabu::

::Wedding color theme...akhirnya setelah beberapa minggu aku duk buat entry raya yg dah basi..hahha so now aku mula dengan misi asal..my wedding..finally aku dah dpt kata sepakat untuk memilih color purple..yeay!kredit to pn anil kerana bg inspirasi pada sy..cewah..mungkin ramai ckp aku terlalu awal buat smua ni..dgn tarikh yg x tetap lg..cuma bln jer dah ok(masih dlm rahsia kami)..tp aku harus mula dr skrang..aku x nak wedding aku tercicir satu pun..so aku mula dgn mencari warna tema..x salah kan?hahhah..bkn apa wedding hanya skali dlm seumur idup(insyallah) so kalau blowh aku mmg nak yg terbaik..so now aku dah mula mencari color purple @ ungu @ lavender yg sesuai utk ku..light purple+white?dark purple+white?light purple+silver?dark purple+silver?...ha ni jer blum kata putus lagi..bila tanya mydear..'dear x kisah'..itu jer jwpan nyer..so aku mula kan dahulu sebelum disusuli budget yg akn di usulkan pada mydear..hahhahaha...aku sgt teruja ok..biarlah org kata apa pun..aku mmg suka wedding so kalau leh every little bit bout my wedding aku nak buat sendiri..x nak tercicir pun..bkn apa itu lah satu kepuasan kan..so aku mulakan pencarian warna tema dulu..sebab ini yg palin penting babe..bkn apa kang last minit salah tema mati wo..hahha..k ni antara koleksi color purple yg aku dpt..minta budi baik korang nasihat2 yg di perlukan k..


::light purple..nice kan soft jer::

::dark purple + white..nice too::

::dark purple+black..chantek gak..tp x gelap sgt ker?::

::dark purple+silver..chantek gak..::

wah banyak sgt sbnarnya yg aku dpt tp aku bg yg ni jer dulu k..haha..so harap sgt ader feedback dr anda smua..daaa::

12 comments:

  1. yeah..purple cantik!my hubby's side pun wat purple n silver juge..huhuhu..

    ReplyDelete
  2. ungu+putih kombinasi yg cantik..
    ungu+silver kombinasi yg elegance..
    aperpun ungu plihan warna yg menarik

    ReplyDelete
  3. dulu adik nurul kawin pun thema color dia purple sbb dia mmg fanatik purple color.

    adik nurul gabungkan color purple dan off white juga white. design pelamin dan segala semua idea nurul yg menggabungkan ala2 inggeris bercampur tradisional. mcm mana tu? huhuhu. tp oklah.

    ReplyDelete
  4. ::thnkz all frens.. x sangka ramai yg minat purple..

    diah - thnkz diah..tu r ingat nak combine ungu silver..chantekkan..

    nurul aziayana - thnkz..pening tau nak memikirkan warna tema sbb pikirkan my fiancée matching or not..

    nurul - huhu..nurul ni hebat lah..mesti chantek pelamin adik nurl tu kan..bg tips plzz..:)..::

    ReplyDelete
  5. ::thnkz roslifoto..i dah tgok blog u..chantek pic::

    ReplyDelete
  6. i luv pupel!!
    ko combine la pupel ape pun aku ttp suka!!
    hahaha..
    janji wedg aku dh lepas
    with that color gak.
    hihi..
    go..go..pupel + pink..nice too
    =)

    ReplyDelete
  7. aku pon nak purple jugak.. siap dah ckp kat femili awal2.. pdhal calon takde lg tuh.. hahahaha..

    ReplyDelete
  8. ::wan-ko pun sumber inspirasi aku..yer ko dah kawen pn isteri..hahhaha

    is..takper is..persediaan tu yg penting..so sok dah ader calon go on jer..lelaki senang sikit..x cerewet..mcm p..hahhaha::

    ReplyDelete
  9. ouh kmu terkesan dgn kaler purple yer...nice... kaler purple terung sgt cnthek...reference..yat pelakon tu...wrna purple dia cnthek...lynda rahim yg buat..of coz cnthek...

    ReplyDelete
  10. hye babe.. wah dh tmbh bz kwn aku sorg nie.. my opinion babe,l think colour purple+silver is very sweet n beautiful babe.. ;p

    ReplyDelete
  11. a'ah babe,
    pepel sgt chantek!
    kak long aku pon buat pepel
    pepel + puteh = cantek sgt
    aku setuju!!! hehe *sebok je*

    ReplyDelete

::come to comment my blog::