Ladies Day Out!

::27.08.2016 - 9:11pagi::
::Sabtu::

:: Hai ladies!!Kena dengan tajuk kan!!Baru ni facebook kasi ingat memory setahun yang lepas.First dating setelah sekian lama kita orang jadi bini orang..Hoi setahun ok..Lepas tu memasing jumpa masa berbuka puasa baru ni..Tu pun tak banyak borak masa berbuka sebab masa terhad..So bila memory tu muncul kat facebook apa lagi terus set nak jumpa lagi.Tapi kali ni dating ibu-ibu jer..hihih..Semalam dapat dating jap dengan my ladies..Alhamdulillah semua jenis dapat suami yang memahami.....hihih..so bila semua dah dapat keizinan apa lagi set time and tempat.Masa whatsap semua duk pikir masa mana yang sesuai..yerlah memasing kena pikir anak suami so kita orang plan curi masa sikit Jumaat petang.Memasing nak lepak borak so cari tempat yang agak santai..So pikir punya pikir kami pilih tempat yang mudah nak pergi. #ChemistryLab seksyen 7.Actually first date Me , Izma dan Ecah.Lepas tu saja roger Nad sebab pikir time tu dia on the way balik rumah so mana tau dia boleh join.Bila call dia on!Yeay sorang lagi join..Zalida tak dapat join..masalah kesihatan..Get well soon babe!

::Moment setahun yang lalu::

Semalam punya cerita banyak gelak ok!Lama dah tak macam ni.Bercerita memacam tapi macam i jer yang banyak ngomel.Hahahha..Thank you uolls sudi dengar cerita i yang berjela-jela yer.Hahahha..Meh layan gambar chomel weolls!













Ha..Lama tak update terus belanja banyak gambar!Haahhaha..Ok doakan iolss rajin lagi nak share dengan korang ok!By the way iolss tak pandai nak review bab makan tapi yang boleh comment tempat best nak lepak dengan kengkawan sbb suasana tenang..yang lain korang layan gambar yer..Sebab iolss rasa ramai dah bagi review cafe ni..hihihi..for my bestfriend..really hope kita dapat teruskan aktiviti ni ok!xoxo..muaaah!!!

Comments

Post a Comment

::come to comment my blog::

Popular Posts