My Instagram

Tuesday, August 16, 2016

Half Year..

::16.08.16::
::3.34pm::
::Selasa::

:: Salam semua..nak menulis pun dah rasa kekok, lama sangat tak update story mory kat dalam blog ni.Actually banyak benda yang aku nak share ngan uolls semua tapi itulah alasan masa tu paling ringkas aku boleh berikan...hihihi..ampun!Pejam celik hampir 10 tahun kewujudan blog ni di alam maya.Kejap jer rasanya.Macam semalam jer merangkak blajar nak buat blog.Dulu niat aku nak wujudkan blog ni di sebabkan suka nak share tentang aktiviti yang aku suka buat,suka makan apa..suka pergi mana dan apa yang aku akan lalui kini dan akan datang.Boleh di katakan BANYAK!!!

Dari blog ni juga aku bertambah kenalan..sahabat..ada yang sampai sekarang masih keep in touch.Dan paling yang aku paling suka bila menulis blog ni ialah dapat share info yang kebetulan ramai yang sedang cari..Contoh paling nampak masa preparation perkahwinan.Banyak info yang aku dapat share dan aku juga dapat melalui kenalan blog.Tapi lama-lama dah makin slow bertambah slow bila dah bekerja kembali..Lagilah..hanya mampu membaca blog kengkawan jer..Rindunyaaaaaaaaaaaaa!!Banyak post aku terpaksa di tapis oleh mydear..hahahha..yerlah jenayah cyber sangat berleluasa so kena berhati-hati..TApi bila tengok sahabat handai yang masih curi masa nak menulis dalam blog ni..aku rasa aku kena gak cari masa untuk back on track macam dulu balik.

So aku dah tanam azam..sekurangnya seminggu satu entry utk share dengan korang semua..doakan aku yer..hahahha..tak pasal..xoxo..muaah!::

                                                                              QUOTES OF THE DAY







2 comments:

::come to comment my blog::