My Instagram

Thursday, September 11, 2014

Silent Reader!!

:: 11 September 2014 - 8:34 pagi ::
:: Khamis ::

:: Assallammualaikum semua pembaca tegar blogku..cewah macam lah beribu yang baca blog ni..Aku ni sejak berkerjaya memang payah nak update blog walaupun hati ini meronta-ronta nak menaip...hahaha itu tipu..yerlah macam mana aku nak menaip..kerja sebagai Graphic Designer ni busy memanjang...padan muka aku kan..nak keje ni sangat..so agak terabaila blog ni..lagi pun kerja aku banyak pegang mouse..kang aku banyak menaip pelik lah partner aku ni..dah tukar tugas Secetary ker?..ni pun aku menaip sorok-sorok..hahaha..ok aku dah mula merepek!
Ok..kali ini aku nak share satu blog ni..aku dalam busy ni active jadi Silent Reader...so dalam klik-klik link..aku terbaca satu blog ni...http://ellyinwonderland.blogspot.com/.......Aku suka baca blog ni..bukan blogger ni suruh aku promote yer..aku kalau berminat dengan satu blog dari mula penulis ni menulis sampai kesudah aku baca..tu memang habbit aku...Ok back to this blog kenapa aku suka baca...sebab aku suka baca life family penulis ni..happy and hardworking..Even sometimes nampak penulisan dia macam show off tapi aku suka..sekurangnya bagi semangat pada diri ini nak berjaya macam family penulis ni..Lagi satu penulis ni banyak berkongsi about family..tu yang paling aku berminat nak membaca..bagaimana dia luangkan masa dengan family..bagaimana dia manage life dia dengan family dan kawan-kawan..bagaimana dia manage kewangan and percutian family...so banyak bagi info yang menarik dan penulisan dia pun santai jer..so pada sesiapa yang suka menjadi Silent Reader try la baca blog ni..mana tau ada info yang menarik..ok lah boss dah jeling-jeling ni..bersungguh aku menaip padahal keje pegang mouse jer..xoxo..muaaaaaah::

1 comment:

::come to comment my blog::