MIAQIB KITCHEN

:: 9 Januari 2013 - 1:30ptg ::
:: Khamis ::

::Salam semua..short entry dari aku..rasanya ada yang tahu aku ada jalankan lagi satu bisnes selain Almarichantekchomell dan Myartbubble..MIAQIB KITCHEN..another baby bizz!Kali ni bisnes makanan..ni desebabkan good feedback masa aku buat time hari raya ari tu..so peluang dah ada baik teruskan..tak salah mnecuba kan..lagi pun aku memang suka buat banyak benda..terutama berkaitan dengan bisnes..tak kira lah dalam bidang fashion , seni ataupun makanan..so pada sesiapa yang sudi nak order meh like page MIAQIB KITCHEN kat Facebook dan juga Instagram! :-





We are happy to take your orders.

Please Whatsapp/SMS :0192294252 or email:miaqibkitchen@gmail.com

Menu :-




p/s : Penghantaran sekitar Klang tidak akan di kenakan charge! Jom order!!



Comments

Popular Posts