My Instagram

Wednesday, May 22, 2013

Bila hari panas jom minum cendol!

:: 22 Mei 2013 - 2:00 ptg ::
:: Rabu ::

:: Dua tiga minggu ni memang panas habis..rasa bahang sesangat..pakai air-cond pun belum tentu puas..nak di jadikan cerita Sabtu hari tu lepas temankan mak aku beli barang kat Shah Alam kami semua ke hausan ok..on the way balik singgah Cendol Pulut/Tapai Shah Alam yang terkenal kat Seksyan 7 berdepan dengan kilang TAMCO...ha ko siap promosi bagai..mana taknya..famous habis cendol ni sampai sanggu beratur nak merasa cendol ni..

:: Tengok tak putus yang datang..cuma tempat nak lepak minum and makan terhad...Kat sini selain cendol diorg sediakan laksa..so kenyang gak lah kalau setakat nak alas perut kan..hihih ::

:: Kami yang tak sabar nak minum cendol sebab dah kepanasan! ::

Ha mesti korang nak tengok hasil cendol kami yang beratur panjang ni kan..Ampunkan aku!Tak sempat nok!sebab kami tapau...masuk kete terus minum..sroot2!!habis..so nak bagi korang meleleh tengah hari yang panas ni..meh aku share gambar cendol aku amik kat blog orang!ahahahahha..xoxo..muaah ::

:: Lega x?ahhahaha ::


No comments:

Post a Comment

::come to comment my blog::