My Instagram

Tuesday, October 30, 2012

Mia with buddies!

:: 30 Oktober 2012 - 12:30tgh hari ::
:: Selasa ::

:: Rasa macam semalam rasa sakit bersalin kan my princess mia tup tup dah ada kawan main ok!dah lah my princess mia jer yang paling kechik..tapi lagak macam orang besar..owh anakku..Yang sedia maklum aku dah dekat 4 bulan duk sendiri..menyewa perumahan dekat area Meru gak..dulu plan nak sewa apartment or flat sebab nak duduk sekejap jer kan and murah kalau sewa tapi dalam cari mencari semua mahal....rate dalam 700 ke atas!adush out of budget!!Tapi kebetulan cousin aku duk sederet dengan rumah aku sekarang ni kata ada rumah kosong..apa lagi.kami tengok..dan yang best nyer..rumah teres corner lot..and sewa dalam 500..tipu aku and mydear tak nak kan.terus kami amik..satu yang kami suka..sebab perumahan tu 100%  orang Melayu..so tak lah kekok aku nak berjiran kan...hiih..ok back to my point!!Sejak duduk sini aku rajin lah bawa my princess mia duduk kat luar..sebab ramai sangat yang nak berkawan dengan my princess mia ni...ahahaha.konon famous!!meh tengok aktiviti my princess mia dengan kawan-kawan dia...:-

:: Tengok my princess mia yang paling kechik ok..tapi lagak...adush! ::

:: Nak main basikal besar dari dia..huhuh ::

:: Tengoklah lagak my princess mia...huhuhu ::

:: Tepi rumah budak-budak taman main bola..siap buat tiang gol sendiri..punya kreatif budak-budak sekarang ::

:: Ni lah hasilnya..habis nak kena sental muka sebab kena minyak basikal...hohoho ::

Tapi aku seronoklah tengok karenah my princess mia ni..sebab dari situ kita tahu dia belajar benda baru..nanti aku share lagi aktiviti my princess mia ok..xoxo..muaaaaah ::

2 comments:

  1. Alahai..macam manalah boleh kena minyak basikal pulak kat muke..bukan main lagi mia bertongkat kaki kat pagar..hihihi..

    ReplyDelete
  2. itulah babe..macam-macam ragam dia buat..huhuh

    ReplyDelete

::come to comment my blog::